BETA

AMA Pro Racing: Μηχανοκίνητος δίκυκλος αθλητισμός στο Kodi [XBMC]

Εικόνα constantinos

Εκτιμάται ότι συνολικά 1.200.000 μοτοσικλέτες κάθε είδους, από "μοτοποδήλατα" 60 κυβικών μέχρι θεόρατες Χάρλεϊ -η μηχανή των οποίων ξεπερνά σε μέγεθος εκείνων των οικογενειακών Ι. Χ.- κινούνται στους ελληνικούς δρόμους. Για τους περισσότερους οδηγούς είναι απλώς μέσο μεταφοράς, ενώ κάποιοι το βλέπουν... πιο σοβαρά.
Οι "οργανωμένοi" μηχανόβιοι υποστηρίζουν ότι η μοτοσικλέτα είναι το πρώτο μηχανοκίνητο μέσο που πάτησε τις ρόδες του στην ελλάδα. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία αναφέρουν ότι οι πρώτοι αγώνες μοτοσικλετών διεξήχθησαν γύρω στο 1920, ενώ o πρώτος σχετικός σύλλογος έχει έτος ίδρυσης 1931. Πάνω από 80 σωματεία είναι καταχωρισμένα στις δύο μεγάλες ομοσπονδίες του χώρου, στα οποία έχουν γραφτεί κατά καιρούς περισσότερα από 15.000 άτομα. Περισσότεροι από 2.300 έλληνες είναι οι αθλητές του κλάδου, ενώ φέτος σε αγώνες συμμετέχουν περίπου 800 άτομα.
Οι οργανωμένοι μηχανόβιοι συναντώνται συχνά για να ανταλλάξουν απόψεις για το χόμπι τους αλλά και να διασκεδάσουν.
Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το τι σημαίνει η μηχανή για τον καθέναν, αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός το πώς το βλέπει, το βιώνει και το πράττει. Το σίγουρο είναι πως οι μηχανές, τα δίκυκλα, αποτελούν μια πραγματικότητα στην καθημερινότητα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Επάνω σε αυτό ακριβώς, στον δίκυκλο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ειδικεύεται και το addon AMA Pro Racing για το Kodi Media Center (XBMC). Προσφέρει με μια πολύ καλή κατηγοριοποίηση τόσο live, όσο και μαγνητοσκοπημένα events από οργανωμένους αγώνες δικύκλων και πιο συγκεκριμένα τις εξής κατηγορίες:

  •     Endurocross
  •     Motocross
  •     Supercross
  •     Road Racing
  •     Flat Track

Στην ουσία πρόκειται για streamimg από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας amaproracing.com, η οποία όμως είναι αρκετά χαώδης.

Εγκατάσταση του AMA Pro Racing

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή αρκετοί κάνουν την ερώτηση: Όλα όσα λέμε για το κodi/xbmc, ισχύουν ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος που το έχετε εγκατεστημένο (Linux, Windows, OSX, Android κλπ). Τα ίδια ισχύουν για όλους.

Πρώτα θα το κατεβάσετε: [DOWNLOAD]
(το κατεβάζετε από το Github οπου βρισκεται και ο κώδικάς του)

O τρόπος εγκατάστασής του είναι ίδιος με ενός οποιουδήποτε addon για το XBMC/kodi.
-Αναλυτικότερα:

Ανοίξτε το XBMC και μεταβείτε:

Σύστημα > Ρυθμίσεις

και από εκεί επιλέξτε:

Πρόσθετα

Από εκεί, από το αριστερό μέρος, επιλέγετε:

Εγκατάσταση από αρχείο zip

Από δεξιά, πατάτε το:

Αρχικός φάκελος

και κάνετε περιήγηση στο σημείο που έχετε κατεβάσει τα zip αρχεία, επιλέγοντάς τo.
Η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί, ακόμα και αν σας δώσει κάποιο μήνυμα πως το αρχείο είναι μη σωστά δομημένο ή κάτι τέτοιο και κάνετε περιήγηση στο σημείο που έχετε κατεβάσει τα zip αρχεία, επιλέγοντάς τo (plugin.video.amaproracing-master.zip).

Μόλις σας δώσει το μήνυμα επιβεβαίωσης της εγκατάστασης, θα το βρείτε στην αρχική οθόνη του Κοdi/Xbmc. Η κατηγοριοποίηση είναι ανά είδος και η φόρτωση του περιεχομένου ταχύτατη, μπορώντας να δείτε αυτό που επιθυμείτε σε χρόνο dt:

 

 

- Δείτε επίσης:
Πώς εντοπίζετε ή ορίζετε εξωτερικούς υπότιτλους και πώς τους συγχρονίζετε στο Kodi [XBMC]
Παραμετροποιήστε και προσαρμόστε το Kodi Media Center [XBMC]
Εξατομικεύστε το Kodi Media Center [XBMC]
Πώς δημιουργείτε κατηγορίες με τα addons σας στο Kodi [XBMC]
Για ακόμα περισσότερα αποθετήρια, addons και tips, στο σχετικό tag: #xbmc.

  • Σχόλια

0 Comments:

Scroll to Top