BETA

Ανανεωμένη η έκδοση 3.2 του PopCorn Time [se]

Εικόνα Helen

Tα καθέκαστα με το PopCorn-Time ήταν αιφνιδιαστικά και οι εξελίξεις προχωράνε με παράξενους και αμφίβολους ρυθμούς, με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή να υπάρχει μια έκδοση του PopCorn-Time η οποία απέχει σε σχεδιασμό από την προηγούμενη και μια ακόμα να είναι στα σκαριά η οποία από προεπιλογή θα έρχεται με νόμιμο περιεχόμενο και χωρίς την χρήση torrents ενώ ακούγονται και φήμες πως θα έχει τρίτα addons τα οποία θα προσθέτουν πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο. Όπως και να έχει, την δεδομένη στιγμή δημιουργούνται οι εξελίξεις, συνεπώς είμαστε σε αναμονή [δείτε σχετικά].
Το PopCorn-Time που υπάρχει αυτήν την στιγμή είναι το popcorn-time.se που βρίσκεται στην έκδοση 5.4 για Windows και OSX, στην 3.2 για Linux και στις 2.7.4.1 και 1.2 για Android και iOS αντίστοιχα. Αυτή η version του PopCorn-Time που ακολουθεί την κλασσική φόρμα της πρώτης έκδοσης, έχει όλα όσα γνωρίζουμε απο το PCT, με ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, bookmarks και δυνατότητα επιλογής vpn server.
Μάλιστα, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις, στην σελίδα τους αναφέρουν το εξής:

This Popcorn Time service will never be taken down. Download and enjoy.

δηλαδή:

Αυτή η υπηρεσία του Popcorn Time δεν θα πέσει ποτέ. Κατεβάστε και απολαύστε.

Και ενώ αυτή η έκδοση δουλεύει μια χαρά σε φορητές συσκευές, εν' τούτοις στις desktop εκδόσεις της κυρίως σε Linux παρουσιάζει προβλήματα, συνήθως σε 64b συστήματα. Αν και κάποια από αυτά λύνονται (το δοκιμάσαμε και τα λύσαμε), εν' τούτοις παραμένει άλυτο το πρόβλημα που δίνει με το NVCtrl. Δηλαδή αυτό:

:INFO:gpu_info_collector_x11.cc(80)] NVCtrl extension does not exist.

Αυτό το bug αν και υπάρχει πολύ καιρό, ακόμα δεν εχει μπορέσει να αντιμετωπιστεί και να δοθεί μια ουσιαστική λύση. Βέβαια είναι ένα bug που δεν συμβαίνει σε όλους μα σε κάποιες περιπτώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι το κατεβάσετε και να δοκιμάσετε.

Κατεβάστε το PopCorn Time [se]

Μπορείτε λοιπόν, ανάλογα το λειτουργικό σας σύστημα, να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του:

[DOWNLOAD PopCorn-Time-se]

Εγκατάσταση

- Για Windows και OSX, διπλό κλικ στο εκτελέσιμό του αρχείο (exe και dmg αντίστοιχα).

- Σε Linux:

Μόλις κατέβει, θα το αποσυμπιέσετε (με δεξί κλικ επάνω του, έχετε την επιλογή), ανοίγετε τον φάκελο που αποσυμπιέστηκε και θα κάνετε δεξί κλικ στο ομώνυμο εικονίδιό του (popcorntime), επιλέγοντας:

Ιδιότητες > Δικαιώματα και θα το κάνετε Εκτελέσιμο (στην περίπτωση που δεν είναι)

Αν τυχόν και σας δώσει κάποιο σφάλμα του στυλ: “Cannot open shared object file libudev.so.0”, απλά ανοίξτε το τερματικό / κονσόλα σας και δώστε:

- Αν έχετε 32b σύστημα:

sudo ln -sf /lib/i386-linux-gnu/libudev.so.1 /lib/i386-linux-gnu/libudev.so.0

- Αν έχετε 64b σύστημα:

sudo ln -sf /lib/x86_64-linux-gnu/libudev.so.1 /lib/x86_64-linux-gnu/libudev.so.0

Επειδή δεν θα βγάλει συντόμευση στο Κεντρικό Μενού σας, ανάλογα το γραφικό περιβάλλον που χρησιμοποιείτε, κάντε το με αυτόν τον τρόπο.

Πληροφοριακά, μόλις το τρέξετε για πρώτη φορά, θα δημιουργήσει και έναν φάκελο στο /home σας (Προσωπικό φάκελο), μέσα στον κρυφό φάκελο .config (τους κρυφούς φακέλους τους βλέπετε πατώντας συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl+H συνήθως, αλλά υπάρχει και η σχετική επιλογή στο μενού του File Manager σας).

Βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης

Εικονίδια για τις ταινίες και τις σειρές στο επάνω μέρος, ενώ σύροντας το mouse σας προς τα αριστερά, εμφανίζει σε μια αναδυόμενη side-bar τις κατηγορίες. Η κατηγορία με τα Anime δεν υπάρχει πλέον:

Μικρές αισθητικές και χρηστικές αλλαγές στην επιλογή ταινίας με περισσότερες επιλογές:

Η επιλογή για VPN (ανενεργή από default):

Μικρογραφίες με την εμφάνιση του ιστορικού στην σελίδα με τα bookmarks ("αγαπημένα"):

Στην θέση τους και χωρίς κανένα πρόβλημα και οι υπότιτλοι (ανάμεσά τους όπως πάντα και οι ελληνικοί, όπου υπάρχουν διαθέσιμοι):

Ακόμα, η εφαρμογή έχει εμφανώς ταχύτερο χρόνο φόρτωσης και, όπως φαίνεται, φρεσκαρισμένη βάση δεδομένων, καθώς στις δοκιμές μας (σε mainstream περιεχόμενο που είναι και το πιο δημοφιλές), δεν εντοπίσαμε κανένα πρόβλημα φόρτωσης και αναπαραγωγής.

Αν λοιπόν είσαστε τυχεροί/ες και τρέχει στους υπολογιστές σας, όλα καλά, έχετε το PopCοrn-Time όπως πάντα. Αν όχι, την συγκεκριμένη στιγμή το Stremio είναι η καλύτερη επιλογή σας.

>>> η ιστοσελίδα του PopCorn Time -se.

Σημείωση:

Αρκετοί θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση και θα ανεβάσουν malware εκδόσεις του (δείτε ένα πχ: Προσοχή στο μαϊμού PopCorn-Time που κυκλοφορεί)
Άρα, να προσέχετε από πού το κατεβάζετε και να ακολουθείτε τα links από μεγάλες και έγκυρες ιστοσελίδες, και όχι ό,τι βρίσκετε δεξιά και αριστερά. Αυτό βέβαια, ισχύει πάντα, για οτιδήποτε κατεβάζετε, και ουχί μόνον για το PopCornTime.

 • Σχόλια

3 Comments:

 1. Εικόνα Νομιμόφρων
  Νομιμόφρων (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 26, 2015 11:23 ΠΜ

  Το μεγάλο θέμα με την έκδοση se.com είναι ότι δεν έχει magnet links όπως είχε το io.com, ώστε να κατεβάζουμε τις ταινίες.
  Εγώ δηλαδή που έχω πρόβλημα με το streaming λόγω ταχύτητας, με σύμφερε να κατεβάζω τις ταινίες. Επίσης άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα ήταν ότι, όταν κατέβαζα τις ταινίες, μπορούσα να βρω αυτόματα υπότιτλους από το VLC, που ήταν σαφώς καλύτεροι από τους ενσωματωμένους του popcorntime.
  Πρέπει να βάλουν στα σίγουρα magnet link.

  Και περιμένουμε με ανυπομονησία το καινούργιο project της παλιά ομάδας του io.com, το Butter. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά.

  Υ.Γ. Ρε γαμώ την τρέλα μου να μην έχουμε το Netflix στην Ελλάδα. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με 5 ευρώ έχουν πρόσβαση σε όλες τις ταινίες, με άριστη ποιότητα. Και έχουν τα πάντα. Από ντοκιμαντέρ, σειρές και ότι καινούργιο βγαίνει σε ταινίες, με υπότιτλους και HD ποιότητα. Όλα αυτά με 5 ευρώ.

  Και εμείς εδώ για να δούμε μια σειρά νόμιμα θα πρέπει να μπλέξουμε OTETV και NOVA, να πληρώνουμε 90 ευρώ, για να δούμε 2 σειρές και ταινίες της πλάκας. Α ρε Ελλάδα μου...

 2. Εικόνα Valentinos
  Valentinos (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 26, 2015 14:34 ΜΜ

  Γεια σας παιδιά, συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω ειδικα στο θέμα του netflix δεν είστε μόνοι στην Ελλάδα και εμείς από Κύπρο το ίδιο, ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές (KODI, POPCORNTIME,STREMIO). Τέλος πάντων εγώ ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το popcorntime.se to έχω κατεβάσει άλλα δεν μου κάνει run η εφαρμογή, έχω Linux Elementary OS (LAPTOP) και Deepin OS σε Desktop, mpoριται να με βοηθήσετε? ευχαριστώ

 3. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 26, 2015 15:38 ΜΜ

  Valentino, ούτε εγώ που δοκίμασα χθες να το κατεβάσω, κατάφερα να το τρέξω. Κατέβηκε, εγκαταστάθηκε και όταν το άνοιξα / έτρεξα, μου άνοιξε κανονικά για κάποια δευτερόλεπτα, και μετά... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Δοκίμασα 3-4 φορές να το εγκαταστήσω, αλλά τα ίδια ακριβώς κάθε φορά (σε 64b σύστημα).

  Άνοιξα μέχρι και ένα λάπτοπ με Windows (τα 8.1 συγκεκριμένα) που έχω και δεν το χρησιμοποιώ (κάποια στιγμή θα βάλω κι εκεί Λίνουξ) για να το δοκιμάσω και σε Windows (ώστε να απαντήσω εδώ, στην Άννα για κάτι που ήθελε).
  Ενώ η σελίδα του PopCorn-Time-se μου άνοιξε κανονικά, με το που πήγαινα κλικ πάνω στο Download 3.2 (για να το κατεβάσω), μου έβγαζε: «Αδυναμία Σύνδεσης».

  btw, στο PopCorn-Time.io τα anime από χθες ανοίγουν πάλι κανονικά και με υπότιτλους :D .

Scroll to Top