BETA

Απολαύστε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στα smart-phone και tablet σας!

Εικόνα constantinos

Μετά την παρουσίαση του PopCοrn Time, τ' οποίο ως γνωστόν, το osarena ήταν μια από τις πρώτες σελίδες στο διαδίκτυο που το παρουσίασε, υπήρξε πολύ ενδιαφέρον για όλο αυτό και αρκετές ερωτήσεις για το αν υπάρχει και κάτι για αντίστοιχο για smart-phones/tablets.
Έτσι είδαμε και το πολύ καλό Flixtor, έναν καλοσχεδιασμένο κλώνο του PopCornTime, διαθέσιμο τόσο για Android, όσο και για υπολογιστές (Linux, Windows, OSX), μα λέμε να δούμε κάτι περισσότερο, ειδικά για κινητά τηλέφωνα που σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε μια πολύ μεγάλη λίστα με δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις φορητές συσκευές σας.
Υπάρχουν κάμποσες τέτοιες apps, μα η αλήθεια είναι πως είτε υπολειτουργούν, είτε είδαμε πως παίρνουν δικαιώματα που δεν μας αρέσανε και είχαμε πολλές αμφιβολίες για τον κώδικά τους.
Έτσι, εκτός του Flixtor, καταλήξαμε και σε δυο ακόμα, η μια διαθέσιμη για Android και η άλλη για iOS (δεν είμαστε ρατσιστές :P), οι οποίες κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και χωρίς πολλά-πολλά. Δεν έχουν δοκιμαστεί πλήρως ακόμα, καθώς αρκεστήκαμε στο αν τρέχουν κατ' αρχάς και στα δικαιώματα που ζητάνε καθώς και στην χρηστικότητά τους:

Show Box

showbox

Aπλό και όμορφο περιβάλλον με κατηγοριοποίηση ανά είδος, δημοτικότητα και πρόσφατα, φορτώνει σχετικά γρήγορα και έχει μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.
Φυσικά δεν πρόκειται να το βρείτε στο PlayGoogle, αν και υπάρχει σε εναλλακτικά markets, μα ο πιο καλός τρόπος, θα ήταν να κατεβάσετε το apk αρχείο του και να το περάσετε στην συσκευή σας (πολύ εύκολο, δείτε πώς, αν δεν ξέρετε).
Το μέγεθός του δεν είναι μεγάλο, κανονικά θα τρέξει και σε πιο παλιές εκδόσεις Android, μα σίγουρα παίζει ρόλο η συσκευή και στην συνέχεια η ποιότητα/ταχύτητα της σύνδεσής σας (το download link, στο τέλος της σελίδας): DOWNLOAD

Movie Box

moviebox

Αυτό είναι το αντίστοιχο του Show Box, για συσκευές με iOS. Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται το jailbreak, για να το εγκαταστήσετε, αλλά μπορείτε απλά μέσω του zeusmos ή με οποιοδήποτε άλλο code signing γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε: DOWNLOAD

>>> η σελίδα του Movie Box. ch1

Επίσης υπάρχει το Tme4PopCorn (υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους), για συσκευές Android και το UNTV. Αυτά ήταν. Και τα δυο φυσικά υποστηρίζουν υπότιτλους ωστόσο επειδή, όπως ανάφερα στην αρχή, δεν ελέγξαμε κατά πόσο καλή υποστήριξη και πόσο πλούσια επιλογή διαθέτουν, κάθε feedback ευπρόσδεκτο.

>>> Δείτε ακόμα πως κάνετε streaming από μια συσκευή σε διαφορετικές (υπολογιστή, smart-phone, tablet, tv).

 • Σχόλια

6 Comments:

 1. Εικόνα alex
  alex (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 28, 2014 12:35 ΜΜ

  Μολις τσέκαρα το σοου μποξ. Δεν ειδα πουθενα επιλογές για υποτιτλους ουτε για οτιδηποτε αλλο. Εσεις ειδατε ελληνικους υποτιτλους;

 2. Εικόνα constantinos
  constantinosΜάιος 28, 2014 18:07 ΜΜ

  @alex, είναι αρκετά πρώιμη η έκδοση ακόμα και δεν τα πάει καλά με υπότιτλους. Σε εμενα κράσαρε με το που την άνοιγα (σε 4.3). Όσο κατάλαβα έχει να κάνει και με την έκδοση του Android. Γιατί δεν δοκιμάζεις το Flixtor που είναι πιο πλήρες;

 3. Εικόνα Elias
  Elias (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 29, 2014 03:47 ΠΜ

  Εφοσον βγηκε το XBMC και για Android ολα τα αλλα ειναι τσιχλες

 4. Εικόνα πανος

  δωρεαν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και ελευθερη δημοσιευση λινκς στις ταινιες http://movies-online.info

 5. Εικόνα Helen
  HelenΙαν 06, 2016 23:41 ΜΜ

  Ευχαριστούμε Πάνο, μόλις κάνουμε ένα νέο άρθρο για τις σελίδες, θα συμπεριλάβουμε και αυτή.

 6. Εικόνα Aneta Syposz
  Aneta Syposz (χωρίς επαλήθευση)Φεβ 24, 2016 18:05 ΜΜ

  Μια χαρα

Scroll to Top