BETA

Πέντε νέα Android παιχνίδια που αξίζει να παίξετε [Σεπτέμβριος 2013]

Εικόνα Alina

Ο Σεπτέμβριος, έφερε μερικές νέες κυκλοφορίες και τίτλους παιχνιδιών για τις συσκευές Android και ξεχωρίσαμε πέντε από αυτά, τα οποία είναι παιχνίδια που αξίζει να τα δείτε, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε την συσκευή σας και για gaming.
Η σειρά παρουσίασης του είναι τυχαία και τα τέσσερα είναι δωρεάν, ενώ το ένα εμπορικό:

GRAVITY: DON'T LET GO:

GRAVITY
Διαστημικό παιχνίδι, με εντυπωσιακά γραφικά που προσφέρει κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο, καθώς προσομοιώνει τη ζωή ενός σύγχρονου αστροναύτη.
Προφανώς το παιχνίδι, αφού είναι και από την Warner Bros, έχει ως στόχο, να τραβήξει το ενδιαφέρον για την επερχόμενη ταινία Gravity με πρωταγωνιστές την Σάντρα Μπούλοκ και τον George Clooney (δείτε το τρέιλερ της ταινίας):

 • Απαιτεί Android 2.3 και νεότερες εκδόσεις
 • Μέγεθος 44M
 • Δωρεάν

►Εγκαταστήστε τον από το GooglePlay, η το AppBrain:
GooglePlay
Appbrain

MADDEN NFL 25:

MaddenMadden1
Ένα αθλητικό παιχνίδι, από την EA SPORTS, με ένα άθλημα όχι γνωστό στην Ευρώπη, το λεγόμενο αμερικάνικο football, τ' οποίο έχει όλες τις ομάδες και παίκτες που μετέχουν στην season.
Σπουδαία γραφικά και αν κάποιος γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, είναι σίγουρο πως θα τον καθηλώσει.
Πολύ καλό game-play και καθαρά τηλεοπτική μετάδοση των φάσεων και των επαναλήψεων.

 • Απαιτεί Android 2.0 και νεότερες εκδόσεις
 • Μέγεθος 1,1G
 • Δωρεάν

►Εγκαταστήστε τον από το GooglePlay, η το AppBrain:
GooglePlay
Appbrain

Total Conquest:

Total Conquest
Ένα νέο, όμορφο παιχνίδι από την Gameloft, με πολεμικό χαρακτήρα και στρατηγική, καθώς διεξάγεται την εποχή που ο Καίσαρας έχει πεθάνει και η διαμάχη για τον διαδοχή του έχει ξεσπάσει.
Στην ουσία πρόκειται για ένα multiplayer top-down παιχνίδι στρατηγικής που επικεντρώνεται γύρω από την οικοδόμηση μιας επαρχίας και την υπεράσπιση της από επιθέσεις με πύργους, παγίδες, τείχη, και στρατιώτες. Υπάρχουν δέκα διαφορετικοί τύποι μονάδων που διατίθενται για εκπαίδευση και αναβάθμιση. Σαφώς και πρέπει να γίνουν συμμαχίες, επειδή αλλιώς δεν θα αντέξετε πολύ. Υπάρχουν και αρκετές συμμαχίες στις οποίες μπορείτε να ενταχθείτε.
Κάτι, σε εξελιγμένο Travian, με πιο καλά γραφικά και σενάριο, θυμίζει.

 • Απαιτεί Android 2.3 και νεότερες εκδόσεις
 • Μέγεθος 20M
 • Δωρεάν

►Εγκαταστήστε τον από το GooglePlay, η το AppBrain:
GooglePlay
Appbrain

DuckTales Scrooge's Loot:

1
23
Παιχνίδι από την Disney που μας γυρνάει στα αγαπημένα comic της δεκαετίας του 80, τα DuckTales, μα μόνο οπτικά, καθώς στην πράξη, πρόκειται για ένα ωμό shooter παιχνίδι!!!
Ο Scrooge, έχει προσλάβει μια ομάδα μισθοφόρων για να ανακτήσει τα κλεμμένα χρήματά του, με αποτέλεσμα να βλέπουμε σκηνές 3D shooter με ρουκετοβόλα, εκρήξεις, φωτιές και όλα τα γνωστά...
Δίνει την δυνατότητα για να παίξετε ενάντια στον υπολογιστή ή σε αυτό το multiplayer με ομάδες των τεσσάρων.
Τώρα, το με ποια λογική, η Disney, διασκεύασε το DuckTales σε παιχνίδι βολών και όπλων, μόνο αυτή το ξέρει.

 • Απαιτεί Android 2.3.3 και νεότερες εκδόσεις
 • Μέγεθος 104M
 • Δωρεάν

►Εγκαταστήστε τον από το GooglePlay, η το AppBrain:
GooglePlay
Appbrain

Zombie Gunship:

Zombie Gunship
Και τέλος, ένα εμπορικό παιχνίδι μα αξιόλογο, για τους λάτρεις του είδους, καθώς έχει να κάνει με ζόμπι, με τη διαφορά πως εδώ δεν τα ξεπαστρεύεται με όπλα και face to face, μα από αέρος, με αεροπλάνα.
Κοινώς, ένα καθαρό παιχνίδι βολών από αέρα και με νόμους της φυσικής, ενάντια σε σαλταρισμένα ζόμπι.

 • Απαιτεί Android 2.3.3 και νεότερες εκδόσεις
 • Μέγεθος 49M
 • 0,75 €

►Εγκαταστήστε τον από το GooglePlay, η το AppBrain:
GooglePlay
Appbrain

ch1
Αξιόλογα όλα τα παιχνιδάκια και σίγουρα θα μείνουν για αρκετό διάστημα στις συσκευές σας. Σε κάθε περίπτωση, να κοιτάτε και τον χώρο που απαιτούν για την εγκατάσταση στην συσκευή σας, ώστε μη βρεθείτε εξ' απρόοπτου.

 • Σχόλια

8 Comments:

 1. Εικόνα dstilio
  dstilio (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 20, 2013 20:01 ΜΜ

  Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια με σκοτωμούς τύπου Zombie Gunship.
  Το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν μία εικόνα που θα γίνει οικεία στο μυαλό των νέων. Έτσι μελλοντικά χωρίς τύψεις θα χειρίζονται τα drones που σκοτώνουν χωρίς δίκη τους υπόπτους για τρομοκρατία.
  Σήμερα σκοτώνουν Αφγανούς και Πακιστανούς και αύριο ίσως τα παιδιά μας.
  Θα προτιμούσα τέτοια παιχνίδια να τα μποϊκοτάρουμε.

 2. Εικόνα cortlinux

  Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Ειδικά από τότε που είδα το βίντεο από το Ιράκ.

 3. Εικόνα Takis
  Takis (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 21, 2013 04:36 ΠΜ

  Συγνώμη αλλά εκτός ότι διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τον/την (λογικά "την" αλλά μην το σχολιάσω καλύτερα) "dstilio" θα ήθελα να αναφέρω κάτι όσο ποιο διακριτικά μπορώ "ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΟΜΟΥΣ". Οι περισότεροι δολοφόνοι δεν ξέρουν καν καλά καλά τη σημαίνει "video game". 1) Παιδεία 2) Γονική ανατροφή 3) Περιβάλλον και συνθήκες ανατροφής . Θα ήθελα να κλείσω γιατι για αυτό το θέμα θα μπορούσα να γράφω επί ώρες. Τελικά, η απάντηση μου προς τον/την "dstilio" ειναί μην απλοποιούμε μια κατάσταση όπως είναι η "δολοφονία" τόσο πολύ στο μυαλό μας και τα παιχνίδια τελικά είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος αυτών των τόσο σοβαρών καταστασεών.

 4. Εικόνα Maria
  MariaΣεπ 21, 2013 08:32 ΠΜ

  Taki, επειδή σε βλέπω και στο forum και ξέρω πόσο καλοπροαίρετος είσαι, πρώτα απ’ όλα να διευκρινίσω ότι είναι Ο dstilio -ο οποίος χρήζει του σεβασμού μας- και έχει άποψη διαμορφωμένη, την οποία και δικαιούται να την λέει˙ όπως όλοι μας άλλωστε, έτσι δεν είναι; (Άλλωστε, είναι θεμιτό να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Αλλιώς, ποιο το νόημα;)
  Και την άποψή του αυτή, που την αιτιολογεί με επιχειρήματα, την εκφράζει πάντα με την ευγένεια και το ήθος που τον διακρίνει.

  Όσον αφορά τώρα τα video games, είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, ειδικά για την ψυχοσύνθεση ενός παιδιού ή ενός νέου ανθρώπου.
  Ακόμα και τα πιο αθώα, αυτό που κάνουν είναι να «καρφώνουν» τα παιδιά σε μια καρέκλα και να μην παίρνουν τα μάτια τους από μια οθόνη.

  Τα παιχνίδια (με την ευρύτερη έννοια του όρου), ναι, είναι όλα αυτά που λες και ακόμα περισσότερα.
  Προσωπικά, είμαι υπέρ του παιχνιδιού και δη του δημιουργικού, πολλώ μάλλον του ομαδικού. Έχω τονίσει, ουκ ολίγες φορές, πως είμαι υπέρμαχος της μάθησης που μπορεί και πρέπει να γίνεται μέσω (και) του παιχνιδιού˙ ασχέτως ηλικίας.
  Εγώ, βέβαια, όταν μιλάω για παιχνίδι έχω στο νου μου κάτι σε πιο παραδοσιακό, συνεργατικό και πάντως σίγουρα όχι της εικονικής πραγματικότητας, η οποία ναι, είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

  Ο dstilio, όμως, μίλησε για τους νέους που δεν έχουν ούτε την ωριμότητα αλλά ούτε και την εμπειρία να ξεσκαρτάρουν την εικονική πραγματικότητα που ζουν μέσα από μία οθόνη.

 5. Εικόνα Takis
  Takis (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 21, 2013 15:47 ΜΜ

  "Maria Af" θα ήθελα αρχικά να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Δέχομαι ότι έχεις ένα δίκιο. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δημιουργώ εντάσεις. Απλά θεωρώ ότι δεν φταίει το "μικρό παιδί" το οποιό θα κάτσει μπροστά σε μια οθόνη και θα περνάει τις ώρες του, αλλά οι γονείς του περισσότερο γιατί δεν προσπαθούν (όχι όλοι) να αναπτύξουν την κριτική σκέψη στην νέα γενιά. Όλα αυτά βέβαια μέσα από μια διαδικασία και στα πλαίσια της σωστής χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του διαδικτύου.

  Ευχαριστώ.

 6. Εικόνα Maria
  MariaΣεπ 21, 2013 16:14 ΜΜ

  Taki, το ξέρω πως ό,τι λες, καλοπροαίρετα το λες. Είναι αυτό, βλέπεις, που λέτε συνεχώς όλοι εσείς οι (σαφώς πιο) έμπειροι (από εμένα).
  Πως ο διαδικτυακός λόγος συχνά παρεξηγείται. (Αρχίζω να το συνειδητοποιώ κι εγώ. :D)

  ΥΓ: Απλά, ο dstilio έχει επιδείξει τον ακέραιο χαρακτήρα του.

 7. Εικόνα Takis
  Takis (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 21, 2013 16:35 ΜΜ

  Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας. Ποιό έμπειρος στο διαδίκτυο όχι και τόσο, αλλά thanks "Maria Af".

  ΥΓ: Μπράβο στην "Alina Bunnerous" για το όραιο άρθρο και την όμορφη φοτογραφία της ; - )

 8. Εικόνα Maria
  MariaΣεπ 21, 2013 16:47 ΜΜ

  :lol:

Scroll to Top