BETA

Editorial Δεκεμβρίου 2016: H απόλυτη cloud πλατφόρμα

Εικόνα Maria

Γνωρίζοντας πόσο χρήσιμο είναι για κάποιους να έχουν τα δεδομένα τους στο σύννεφο (cloud), είπαμε να σας αποκαλύψουμε την απόλυτη cloud πλατφόρμα.
Ο λόγος για το NSA CLOUD: η πιο εύκολη λύση όσον αφορά τις υπηρεσίες cloud παγκοσμίως. Ναι, καλά καταλάβατε. Πρόκειται για το cloud της NSA.

Είναι απλό. Είναι πανταχού παρών. Είναι δωρεάν (αυτό «πού το πας;»). Δεν απαιτείται εγγραφή.

Θέλετε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο; NSA CLOUD.

Θέλετε back-up όλων των δεδομένων σας; Εδώ το καλό πράγμα σας έχουμε: NSA CLOUD.
Προσφέρουμε έναν εικονικό server (διακομιστή) σύννεφο που περιλαμβάνει ένα πλήρες back-up όλων των προσωπικών και μη προσωπικών σας δεδομένων. Ανοιχτός σε όλους. Δεν αποκλείουμε κανέναν σας. Η υπηρεσία cloud μας, σας παρέχει την δυνατότητα να έχετε ένα πλήρες αντίγραφο (back-up) συμπεριλαμβανομένων:

Των δεδομένων των συναλλαγών σας.

Των ηλεκτρονικών σας πληρωμών.

Των αρχείων των κλήσεών σας· καταγεγραμμένες όλες σας οι συνομιλίες.

Όλων των φωτογραφιών από την προσωπική σας ζωή.

Όλων των αρχείων από την εργασία σας.

Του πλήρους ιστορικού σας.

Όλων των αρχείων σας.

Όλων των κοινωνικών αλληλεπιδράσεών σας.

Του ιατρικού ιστορικού σας.

Του φορολογικού ιστορικού σας,

Και πολλά, μα πάρα πολλά ακόμα.

 

Ό,τι νομίζατε πως είχε διαγραφεί κατά λάθος ή πως το χάσατε για πάντα – εμείς, ακόμα το έχουμε.

Εύχρηστο!

Δεν απαιτείται εγγραφή. Την έχουμε ήδη κάνει εμείς την εγγραφή· για εσάς, πριν από εσάς.

Οι πρακτικές μας αναφορικά με την συλλογή των δεδομένων συνιστούν ένα στενό σύστημα που σας περικλείει όλους και ασκείται από μας προκειμένου να μπορούμε να προστατεύσουμε όλους τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τις δημόσιες αρχές παντού στον κόσμο, ώστε να μην χάσουν ποτέ τα δεδομένα τους.

Δυστυχώς, οι ακόλουθες υπηρεσίες δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει για όλους τους πελάτες μας:

Εξαγωγή των δεδομένων σας.

Διαγραφή των δεδομένων σας και

Αποσύνδεση.

 

100% ΔΩΡΕΑΝ !!!

Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα για το προϊόν αυτό εδώ: SIGAD US-984XN.

Και, ξέρετε κάτι; Δεν μένουμε στάσιμοι. Έχουμε πολλές περισσότερες ιδέες· μεγαλεπήβολα σχέδια. Εξελισσόμαστε συνεχώς.
Μην ανησυχείτε όμως: Δεν θα χάσετε καμία από αυτές τις εξελίξεις.
Αλλά, δεδομένου ότι είναι τόσο προηγμένες, που μπορεί να μην τις παρατηρήσετε καν, θα πρέπει να κρατάμε επαφή για να ενημερώνεστε.

 

>>> Δυο λόγια από τους συνεργάτες μας...

 

>>> Η ιστοσελίδα του NSA CLOUD.

 


Τρολλιά είναι βέβαια η σελίδα και πιο πολύ έχει σαν σκοπό να υπενθυμίζει ποια είναι η πραγματικότητα σχετικό με την περιβόητη ιδιωτικότητα στο web.

 • Σχόλια

11 Comments:

 1. Εικόνα Cyrus Monk
  Cyrus Monk (χωρίς επαλήθευση)Δεκ 01, 2016 12:58 ΜΜ

  Μαρία, chapeau! Ἀποκαλύπτομαι καὶ κλίνω τὸ γόνυ ἐνώπιόν σου!
  Νὰ προσθέσουμε βέβαια ὅτι ὑπάρχουν πολλὰ ὑποσυστήματα ποὺ ὑποστηρίζουν τὸ συγκεκριμένο cloud: Ὅλες οἱ μυστικὲς ὑπηρεσίες τῆς Εὐρώπης (σὺν τὰ μπατσόνια), καθὼς καὶ πολλοὶ ἰδιῶτες, κυρίως μεγαλοπαράγοντες τοῦ cyberspace.

 2. Εικόνα Maria
  MariaΔεκ 01, 2016 13:48 ΜΜ

  Αὐγουστῖνε, αν εσύ μου βγάζεις το καπέλο, εγώ τι πρέπει να κάνω για τις... προσθήκες σου που συμπληρώνουν (τις παραλείψεις μου για) το άρθρο;
  [Μη με ρωτήσεις πώς ξέρω τι σημαίνει «chapeau» - ίσως, επειδή το «chapeau» και στα αγγλικά (εκτός από «εισαγωγική παράγραφο/φράση»), σημαίνει και «καπέλο»)· μα κάποιες λέξεις μου βγαίνουν ασυναίσθητα, όπως το «coup de chapeau» - παρότι ΔΕΝ ξέρω γρι (γρι όμως :D) γαλλικά].

 3. Εικόνα Χάρης
  Χάρης (χωρίς επαλήθευση)Δεκ 02, 2016 02:26 ΠΜ

  Εγώ ήξερα τη Μανόν Λεσκό, την Μαρία Σαπό τώρα την μαθαίνω.

 4. Εικόνα debianass
  debianass (χωρίς επαλήθευση)Δεκ 01, 2016 19:20 ΜΜ

  Θυμίζω ένα παλιό αλλά επίκαιρο σύνθημα πρωτοβάθμιου σωματείου που έλεγε "Τ'αριστερό μου αφεντικό πατίνι μ'έχει κάνει και ύστερα μου λέει πως φταίν' οι αμερικάνοι".
  Σίγουρα, η NSA και οι αμερικανικές (και ευρωπαικές) μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους πάντες, πλέον ο Edward Snowden έχει δώσει και στοιχεία γι αυτό. Αλλά δεν είναι μόνον αυτές. Το ντόπιο παρακράτος, οι μπράβοι, η μαφία, η χρυσή αυγή και τα παρελκόμενά τους (τα όρια μεταξύ τους δυσδιάκριτα), χρησιμοποιούν κρατικές βάσεις δεδομένων, πιθανότατα από κρατικό λογισμικό, προκειμένου να εκβιάζουν και γενικά να διευκολύνουν το παρακρατικό τους έργο.
  Δεν είναι τυχαίο ότι ο επικεφαλής της τρίτης διεύθυνσης αντικατασκοπείας της ΕΥΠ ήταν ο Δήμος Κούζηλος, ξάδελφος του βουλευτή της χ.α. Νίκου Κούζηλου (και ανάλογων ναζιστικών αντιλήψεων ο ίδιος), και είχε πρόσβαση σε όλες τις παρακολουθήσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα οι παρακρατικοί δημοσίευσαν και συνομιλίες του τότε πρωθυπουργού Α.Σαμαρά.

  Σήμερα μόλις το ΚΚΕ κατήγγειλε παραβιάσεις στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του και υπόνοιες για σκόπιμες "συνακροάσεις". Οπως αποκλύφθηκε, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα επιτελεία κι άλλων κομμάτων όπως του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του Ποταμιού. Θα πείτε, χεστήκαμε αν η εξουσία παρακολουθεί τον εαυτό της. Ομως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Αν η παρακολούθηση γίνεται τόσο απροκάλυπτα που να παρακολουθεί τα κόμματα που μοιράζονται την εξουσία, σκεφτείτε τι συμβαίνει με μας, τους μέσους πολίτες που δεν έχουμε καμιά εξουσία.

  Δεν είναι μόνο η NSA λοιπόν που μας παρακολουθεί. Το κάνουν και πολύ πιο κοντινά μας ασπόνδυλα.

 5. Εικόνα Χάρης
  Χάρης (χωρίς επαλήθευση)Δεκ 02, 2016 02:24 ΠΜ

  Έπαθα πλάκα διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα για τα Win10. Παρακολουθείται λέει μέχρι και το Calendar (οι επαφές δηλαδή και τα ραντεβού).

  Εν τω μεταξύ, δημιουργούνται και κάποιες απορίες, όχι για το πως, γίνεται, διότι τη στιγμή που ο φυλλομετρητής πρέπει να έχει ανοικτό κάποιο port επικοινωνίας, είσοδο, και έξοδο δεδομένων, και το ότι ένας φυλλομετρητής τύπου chrome στην εγκατάσταση, δημιουργεί τον σειριακό αριθμό του, θέλω να καταλήξω, δεν είναι απορία "δικτυακά", πως το κάνουν.

  Το Λ/Σ των Win κρατά κάποια ports ανοιχτά, κάτι για winsock και παρεμφερή, αν τα κλείσεις με firewall, θα σου πει, όχι, δεν μπορεί να λειτουργήσει το Λ/Σ. Ξέρεις επίσης, πως κρατά τοπικά logs, και όταν πχ. κάνεις μια αναβάθμιση κάτι, η σε sheduled χρόνους, τα αποστέλλει.

  Μια από τις απορίες, για να επανέλθω, είναι το "γιατί, στον οποιονδήποτε απλό χρήστη". Το αντιλαμβάνομαι ως παρακάτω, υποθέτουν πως ο καθένας από εμάς, είναι εν δυνάμει υποψήφιος για κάποια θέση, άρα "γιατί να μην τον έχουν στο χέρι ανά πάσα στιγμή"; Παίζει ο εκβιασμός.

  Άλλη απορία, είναι, τόσα εκατομμύρια, η μάλλον δις, άνθρωποι στον πλανήτη, αν από καθέναν συλλέγουν προσωπικά δεδομένα, που τα αποθηκεύουν, δεν χρειάζεται ένας τεράστιος αποθηκευτικός χώρος; Εκτός αν εφαρμόζονται τεχνικές κωδικοποίησης, συμπίεσης, και επιλογής των data. Στη συνέχεια, πως αυτά ανακτώνται από μια τόσο μεγάλη database;

  Διάβασα κάπου για το data mining, εξόρυξη δεδομένων, αυτό εφαρμόζει κάποιους μαθηματικούς αλγόριθμους, έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολη η ανάκτηση του δεδομένου στόχου.

 6. Εικόνα Χάρης
  Χάρης (χωρίς επαλήθευση)Δεκ 02, 2016 02:49 ΠΜ

  Debianass, οι κοντινοί όμως θα σου πούνε την δικαιολογία, "Κοίτα, εμείς σε παρακολουθούμε για να σε προστατεύουμε". Και αν πεις, "Από ποιόν να με προστατεύετε δηλαδή"; Θα σου απαντήσουν "Είναι απλό. Αν μία τύπισσα ψάχνει για αισθηματικό, και πέσει σε κάναν ψυχανώμαλο που την απαγάγει, εμείς θα πρέπει να εξιχνιάσουμε το έγκλημα και να την βρούμε. Και τι γίνεται αν σου κλέψουν το παιδί, αν ο μικρός έπεσε σε δράκο στο facebook; Τι γίνεται αν σου υποκλέψουν μια συναλλαγή σου; Συνεπώς, μην είσαι αχάριστος για τους άνδρες της υπηρεσίας μας, που ξενυχτούν, και παίρνουν χαμηλούς μισθούς, για την προστασία σου! Θα πρέπει να μας είσαι ευγνώμων μάλιστα".

 7. Εικόνα debianass
  debianass (χωρίς επαλήθευση)Δεκ 02, 2016 12:27 ΜΜ

  Ποιός "θα προστατέψει τα παιδιά μας" ρε Χάρη; Οι παρακρατικοί; Από αυτούς κινδυνεύουν τα παιδιά, όχι να τα προστατέψουν κιόλας. Ξεχνάμε τον Γ.Πετράκη, αρχιφασίστα στην Ιεράπετρα Κρήτης, επικεφαλής της χ.α. στην περιοχή που έγινε διευθυντής του ΕΠΑΛ και αποκαλύθφηκε ότι βίαζε ανήλικες μαθήτριες;
  Κι αυτή είναι μια περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας. Πόσες ακόμα έχουν μείνει στην αφάνεια;
  Αυτοί μας προστατεύουν; Κρεμάλα στην κεντρική πλατεία ρε...

 8. Εικόνα akounadis
  akounadisΔεκ 03, 2016 12:06 ΜΜ

  Καλό Μαρία!! :)

  Αξίζει και αυτό ..."You can learn a lot more about this product here: SIGAD US-984XN...PRISM

  ΥΓ Διαρροή εγγράφων που σχετίζονται με το πρόγραμμα PRISM της NSA :)

 9. Εικόνα Maria
  MariaΔεκ 03, 2016 12:09 ΜΜ

  akounadis,
  πολύ πετυχημένο, όντως. Είχαν έμπνευση αυτοί που έφτιαξαν την σελίδα κι έτσι μπόρεσα κι εγώ και... «ζωγράφισα».

 10. Εικόνα Maria
  MariaΔεκ 03, 2016 12:21 ΜΜ

  ΥΓ:

  Αξίζει και αυτό ..."You can learn a lot more about this product here: SIGAD US-984XN...PRISM

  Το αναφέρω και αυτό:

  Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα για το προϊόν αυτό εδώ: SIGAD US-984XN.

  απλά δίνοντας το δικό μας λινκ για το σύστημα παρακολούθησης Echelon και το πρόγραμμα PRISM της NSA (http://osarena.net/opinions/kapios-akoui-ta-panta-echelon-elegchos.html).

 11. Εικόνα tom
  tom (χωρίς επαλήθευση)Δεκ 11, 2016 14:18 ΜΜ

  προφανως θα ξεχνατε και το κερασακι, την πισω πορτα σε καθε επεξεργαστη που κυκλοφορει απο τις οποιες υπαρχουσες κατασκευαστριες εταιρειες δυτικα του ατλαντικου.
  Απορω που Κινα και Ρωσια δεν κατασκευασαν και αυτες επεξεργαστες ακομα με το αντιστοιχο φυσικα backport, καθως η παρακολουθηση ειναι γενικο φαινομενο, απο την ζηλιαρη-α συζυγο μεχρι τον προεδρο η τις υπηρεσιες ενος κρατους.

Scroll to Top