BETA

Παιχνίδια με Χέστρες στο Android

Εικόνα constantinos

Η παράνοια συνεχίζεται και πιστοί σε αυτήν και στην ενημέρωση, για χάρη αυτού του άρθρου, βουτήξαμε κυριολεκτικά στα σκατά, δοκιμάζοντας τις εφαρμογές με χέστρες στο Android, προκειμένου να διαλέξουμε τις καλυτερότερες, για όλους/ες εσάς που θέλατε να μάθετε κάτι τέτοιο. Aς απενοχοποιήσουμε το χέσιμο λοιπόν, τέρμα στις κλειδωμένες πόρτες στα wc.

Οι The Bests Χεστρό-Apps για Android:

VR Toilet Simulator

Μια app που την ξεχωρίσαμε όταν δοκιμάζαμε τα παιχνίδια "virtual reality" που προσφέρει μια εξομοίωση χεσίματος σε έναν πανάθλιο χώρο και που πολύ μας ενθουσίασε με όλα αυτά τα σκατά να βολτάρουν τριγύρω.
[INSTALL VR Toilet Simulator]

 

Τουαλέτα Simulator

Εντάξει αυτό σαν game-play δεν μας είπε κάτι, αλλά μας άρεσε η ρεαλιστικότητά του (τηλέφωνο με game κατά την διάρκεια της ιεροτελεστίας, το κωλόpaper που τρέχει ανεξέλεγκτο, το χέσιμο στην μπανιέρα), ωστόσο σκατά ΔΕΝ έχει.
[INSTALL Τουαλέτα Simulator]

 

Ημερολόγιο Τουαλέτα

 

Δεν είναι παιχνίδι, αλλά μας έκανε κλικ, καθώς πρόκειται για μια Αl Βundy εφαρμογή για τους μερακλήδες. Και για όσους επίσης έχουν προβλήματα με το έντερο, προκειμένου να έχουν ένα ημερολόγιο ανακούφισης. Γουστάραμε για την χρησιμότητά του.
 [INSTALL ημερολόγιο Τουαλέτα]

 

Shit On WC

Oκ, δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά έχει φάση, γίνεται εθιστικούλι, μα κυρίως μας άρεσε ο τρόπος που σκέφτεται ο developer του παιχνιδιού, τ' οποίο δεν έχει άλλον στόχο από το να στείλετε επιτυχώς όλες τις κουράδες στον σωστό στόχο που φυσικά δεν είναι άλλος από την χέστρα.
[INSTALL Shit On WC]

 

Toilet Time - A Bathroom Game

To λατρέψαμε, μακράν το αηδιαστικότερο όλων. Σκατά στο χέρι, κατσαρίδες, μα και άλλα κουλά με "ζωάκια", γκράφιτι, με τοπ το Μουσείο Τουαλέτας που περιλαμβάνει έναν σωρό... θησαυρούς. Κατεβάστε το, όπως είσαστε:
[INSTALL Toilet Time - A Bathroom Game]

 

Toilet & Bathroom Rush

Cool και αυτό μας άρεσε, καθώς δίνει απαντήσεις στα διλήμματα του στυλ: "τι να κάνω μέσα στην τουαλέτα για να περάσει καλύτερα η ώρα". Και όπως θα δείτε μπορείτε να κάνετε πολλά, όπως εξολόθρευση κατσαρίδων, συλλογή colopaper και αυτοσχέδιες κατασκευές, εξερεύνηση σε άγνωστες μέχρι τώρα γωνίες με εύρεση "θαυμάσιων θησαυρών" και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα. Για κάποιο διάστημα θα σας κολλήσει αν το αρχίσετε. Εκφράζουμε πάντως την αγανάκτησή μας για το ροζ σκατόμετρο. Μα ροζ;;
[INSTALL Toilet & Bathroom Rush]

 

Toilet Tussle

Αυτό, στην αρχή μας τράβηξε με το logo του (ένα ψαλίδι που κόβει μια κουράδα). Δεν διαθέτει κάποιο φοβερό game-play, αλλά είναι άρρωστα αηδιαστικό, συνεπώς και το αγαπήσαμε. Έχετε μια κυριολεκτική μάχη με τα σκατά και τις επιθέσεις σε αυτά, από πλάσματα της λεκάνης (yo) που πρέπει να τα αποφύγετε κόβοντας τις κουράδες με ψαλίδι (yo ξανά). Διαθέτει έλεγχο στην ταχύτητα εξόδου του σκατού, αρκετά levels και δυο Surival Mode (ω ναι, διάολε).
[INSTALL Toilet Tussle]

 

Toilet Treasures

Εξερεύνηση σ' έναν υπέροχο άγνωστο κόσμο που δεν είναι άλλος από τα βάθη της τουαλέτας, μ' ένα εργαλείο που συναντάμε συχνά, αλλά ως τώρα δεν ξέραμε πού χρησιμεύει. Συλλογές αντικειμένων (γουστάραμε τον αλιγάτορα) και άλλα τέτοια ωραία που σε κάνουν να νιώθεις σαν υδραυλικός από τσόντα του ΓιουΠορν.
Ευχάριστο για λίγο διάστημα, δεν είναι όμως κολλητικό.
[INSTALL Toilet Treasures]

 

Toilet Defense

Πολύ σκατό, σας προειδοποιούμε και πρόκειται για ένα game για καθαρά σκληρούς καργιόληδες καθώς το story θέλει να είσαστε κάτι σαν φύλακας σε μια δημόσια τουαλέτα που βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Νέας Υόρκης, την οποία και υπερασπιζόσαστε από όλα αυτά τα άθλια καθίκια που θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για φιλοσοφικές αναζητήσεις. Μιλάμε για άγριες συμπλοκές και πολύ σκατό, αφού -στην ουσία- έτσι εξολοθρεύονται οι εχθροί. Το Σκατό μαζί σας λοιπόν και τσακίστε τους, sorry χέστε τους όλους.
[INSTALL Toilet Defense]

 

Toilet World Tour

Μας άρεσε για τον ρομαντισμό του καθώς η αποστολή είναι να χέσετε κάθε χώρα σε κάθε ήπειρο του πλανήτη, κάτι που όμως δεν αρέσει πάντα στους ντόπιους που σας την πέφτουν την Μεγάλη Στιγμή. Απολαύσαμε το χέσιμο στο ιδιωτικό λουτρό της βασίλισσας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά και αυτό στον κήπο του Λευκού Οίκου. Και -σε απάντηση των όσων μας κυνηγούν- αποδείξαμε πως η εργασία μας μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη στον πλανήτη καθώς έχει την δύναμη να δώσει ζωή σε ξερό έδαφος, να ταΐσει ψάρια και πολλά άλλα σπουδαία.
Μετριότατο ως άθλιο σαν γραφικά, αλλά είπαμε το γιατί έχει τον χάβαλό του.
[INSTALL Toilet World Tour]

 

WC - Don't be a pig!

Θα το χαρακτηρίζαμε σαν το Angry Birds των χεστρόgames. Βέβαια, επικεντρώνεται στο κατούρημα και την υψίστη τεχνική του να μουσκέψεις τα πάντα γύρω εκτός της λεκάνης. Δίνει πέντε διαφορετικές τουαλέτες και κάμποσα επίπεδα με εύκολο χειρισμό.
Οι σπεσιαλίστες του είδους σε real-life θα νοιώσουν απολύτως οικεία.
[INSTALL WC - Don't be a pig!]

 

FREE Whack A Poo Toilet Farts

Κορυφαίο, το λιώσαμε. Εξοντώσαμε τα "κατοικίδια" Poops (ναι, οι κουράδες είναι αυτά), με κλανιές. Epic. Ωραίος χειρισμός, καλοσχεδιασμένα και στιλάτα γραφικά, προσφέρει άφθονο γέλιο.
[INSTALL FREE Whack A Poo Toilet Farts]

 

Make It Roll: WC paper rain

Διαχείριση colopaper! Ή μάλλον παίξτε με το colopaper στο ρολό. Πόσο γρήγορα το γυρνάτε; Πώς ξεδιπλώνεται; Τι στυλ έχετε στο ξετύλιγμα;
Για λίγο μια χαρά είναι, έχει πλάκα το ξετύλιγμα και όλοι αυτοί οι υπολογισμοί.
[INSTALL Make It Roll: WC paper rain]


Mας έκαναν κλικ επίσης (όχι τόσο από game-play και γραφικά, αλλά σαν ιδέες και πλάκα):

Fart On The Toilet (κλανιές στην χέστρα)
Toilet Sounds (ήχοι από αντικείμενα στην τουαλέτα, αν και κάπως ξενέρωτο)
100 Toilets “room escape game” (ωραίο, έξυπνο και πρωτότυπο, αλλά τα παζλ είναι δύσκολα και γίνεται μονότονο)
Πριγκίπισσα Τουαλέτα Wash (απλά για τον τίτλο και την αυτόματη ελληνική μετάφρασή του στο Googleplay.
Poo Toilet Shoot (σκοποβολή με comics στυλ κουραδούλες
Toilet game for toilet time (άθλιο, αλλά εκπληρώνει τον πραγματικό σκοπό που δημιουργήθηκε, σαν ένα παιχνίδι για την τουαλέτα και σε φάση δυσκοιλιότητας)
Step on POOP - Toilet Bathroom (cartoon στυλ παιχνίδι με λιώσιμο σκατών, καλό σαν ιδέα, μα δεν μας άρεσε πολύ ο χειρισμός του)
Toilet Paper (ξετύλιγμα colopaper, συμπαθητικό, αλλά για λίγο)
Toilet Paper Man (από τα καλύτερα του είδους με ξετύλιγμα colopaper, αξίζει να του ρίξετε μια ματιά)
Toilet Flush (απλά τράβηγμα καζανακιού. Αυτό. Αλλά το δικαιούστε μετά από τόσο σκατό, ε;)
Toilet Paper - Drag Paper (ξετύλιγμα χαρτιού (colopaper φυσικά) με διάφορα στυλ, συμπαθητικό σαν ιδέα μα υστερεί αρκετά σε χειρισμό και όχι μόνο).
Toilet SoundBoard (ήχοι από την τουαλέτα, μα δεν μας ικανοποίησαν οι θόρυβοι των κλανιών. Καθόλου όμως).  

Bonus:

Και σαν bonus μετά από όλα αυτά, το Toilet Battery Widget που δείχνει την ένδειξη της μπαταρίας της συσκευής σας, στο καζανάκι μιας χέστρας.


 

Ελπίζω να το απολαύσατε, δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα σοβαρά, το χιούμορ και το γέλιο κάνουν καλό είναι αναζωογονητικά και παράγουν ενέργεια με θετική διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να διαβάζουμε όλο τυποποιημένα σοβαροφανή κείμενα από την άλλη...
Κλείνοντας, δράττομαι της ευκαιρίας αυτού του σπουδαίου σκατό-άρθρου, ώστε να ζητήσω να καεί στην πυρά ως μάγισσες όλος (καλά, σχεδόν όλος) ο γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη. Αν δεν είναι Μαγεία -το να πηγαίνεις για χέσιμο και μετά να ΜΗΝ μυρίζει- πείτε μου εσείς, τι μπορεί να είναι. Όχι πείτε μου...

  • Σχόλια

1 Comments:

  1. Εικόνα bobos reloaded
    bobos reloadedMar 23, 2015 21:11 ΜΜ

    Προσεξατε τα μασονικα δαπεδα σκακιερας? Ολα τα παιχνιδια τα φτιαχνει η μασονια. Δειτε αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=dR-e8lCdXic

Scroll to Top