BETA

Free Games On-Line: Μια σελίδα με όλα τα Ελληνικά browser games

Εικόνα administratoras

Τα δικτυακά παιχνίδια και ιδιαίτερα αυτά που για να τα παίξεις χρειαζεσαι μόνο ένα browser, ανέκαθεν μου άρεσαν πάρα πολύ και μάλιστα με αρκετά από τα παιδιά που συνεργαζόμαστε στους σερβερς του Yaglb, είχαμε δημιουργήσει μια από τις πιο γνωστές και μεγάλες Ελληνικές Κοινότητες on-line gaming.
Υπάρχουν πολλά τέτοια παιχνίδια μεταφρασμένα στα Ελληνικά και πολλοί Ελληνικοί σερβερς με αυτά.
Υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, κάποια από τα οποία δίκαια η άδικα εχουν γράψει ιστορία (π.χ το OGame).
Και η αλήθεια είναι πως έλειπε μια οργανωμένη σελιδα που να μας τα κάνει γνωστά ολ' αυτά τα games που υπαρχουν στη χώρα μας και που μπορούμε να τα παίξουμε ότι λειτουργικό κι' αν έχουμε μ' έναν οποιοδήποτε browser.
Ξεκίνησε όμως μια προσπάθεια που τράβηξε τη προσοχη μας:

Η σελιδα λέγεται: Free Games Online, δε γνωρίζω ποιοι την έχουν δημιουργήσει, όμως έχει σχεδόν το 90% από τα on-lines games που υπαρχουν σ' Ελληνικούς servers.

-Η ταξινόμηση είναι καλή ανά κατηγορία και δημοτικότητα και έχει μια εκτενή παρουσίαση του κάθε παιχνιδιού.
-Έχει κι' ένα συμπαθητικό άρθρο ωστε να εξηγήσει καλύτερα τι είναι τα browser games και τις κατηγορίες τους.


Οι επεξηγήσεις είναι καλές, αν και σ' ένα σημείο λέει το εξής:


"...Τα browser games, το θέμα της ιστοσελίδας μας, είναι massive multiplayer online games που παίζονται με χιλιάδες άλλους παίχτες κατευθείαν από τον web browser σας.
Υπενθυμίζουμε ότι web browser, ή στα ελληνικά φυλλομετρητής, είναι το πρόγραμμα με το οποίο σερφάρετε στο Ίντερνετ, π.χ. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari Opera, Google Chrome κλπ.
Τα browser games, στα ελληνικά παιχνίδια φυλλομετρητή, παίζονται δωρεάν.
Δεν έχουν κόστος εγγραφής όπως επίσης δεν έχουν συνδρομή.
 Ωστόσο υπάρχουν κάποιες προαιρετικές premium υπηρεσίες σ΄αυτά τα παιχνίδια,
όπως αποκλειστικά αντικείμενα κλπ. που όμως δεν επηρεάζουν την εξέλιξή σας στο παιχνίδι...."

Διαφωνώ κάθετα με τη τονισμένη παράγραφο, ότι το Premium δεν επηρεάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ας παίξει κάποιος Travian (πχ) χωρίς premium και ας πει αν υπάρχει διαφορά η όχι (η Metin, η OGame, σε καποιο χρονικό σημείο του παιχνιδιού).

Η σελιδα είναι νέα και δείχνει καλή, ελπιζω να μη μείνει σε αυτή τη ξέρη παρουσίαση, μα να προχωρήσει με κριτικές στα παιχνίδια, τη συμπεριφορά της εταιρείας που το διαχειριζεται
απέναντι στους παίκτες, το moderating που υπάρχει στ' αντίστοιχα forums (που σε αρκετές περιπτώσεις είναι υπερβολικό).
Άλλωστε ειναι πασίγνωστο πως η εταιρεία με τα πιο δημοφιλή παιχνίδια (υπενοικιασμένα τα έχει τα πιο πολλά βεβαια) η GameForge είναι ένα από τα χαρακτηριστικά δείγματα, προχειρότητας, ακραίων συμπεριφορών αρκετές φορες, με πόλη δύσκολή για πολλά χρόνια την επικοινωνία και την εξεύρεση λύσης, δεν αναγνώριζε άλλη γλώσσα πέρα από την Αγγλική, Γερμανική κι' ας είχε Ελληνικούς servers.
Η το πόσο τρύπιο παιχνίδι είναι για παράδειγμα το Travian, κλπ...

Καλό θα ήταν επισης να υπάρχει η δυνατότητα οι επισκέπτες της σελιδας ν' αφήνουν σχόλια, γνώμες και κριτικές κάτω από κάθε παιχνίδι, ωστε να σχηματίζονται καλύτερες γνώμες.

Όπως και να έχει, καλή αρχή στη σελιδα και σαφώς αξιζει αν μη τι άλλο θα βρείτε τα περισσότερα on-line games μ' Ελληνικούς servers και όσο να' ναι αυτού του είδους τα παιχνίδια
έχουν άλλη γλύκα...

Η σελιδα του FreeGames On-Line

>>Περισσότερα on-line games, στο Yaglb.

  • Σχόλια

0 Comments:

Scroll to Top