BETA

Hacker καταστρέφει μία-μία ρατσιστικές και ομοφοβικές ιστοσελίδες

Εικόνα Maria

Παρά τα διάφορα μεγαλόστομα λόγια, νομοθετικές ρυθμίσεις και άλλα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι σύγχρονες κοινωνίες είναι απολύτως ρατσιστικές και ομοφοβικές, κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις θρησκείες και τον καπιταλισμό. Το πρόβλημα είναι μεγάλο, ζούμε σε μια χώρα που το βιώνουμε άλλωστε· επιδεινώνεται όμως ακόμα περισσότερο όταν τα διάφορα κινήματα, για τα αυτονόητα δικαιώματα, καπελώνονται από τον σύγχρονο φιλελευθερισμό και τους εκφραστές του στα διάφορα πόστα. Φυσικά και το διαδίκτυο, σαν επέκταση / κομμάτι της κοινωνίας, διακατέχεται σε μεγάλο βαθμό από τα ίδια σύνδρομα.

>>> Δείτε περισσότερα στο άρθρο Παιχνίδια, Ομοφοβία, Ανοργασμική Δημοσιογραφία και Υποκριτικός Φεμινισμός

 

Amped Attacks: δεν θα αφήσω σελίδα για σελίδα ομοφοβική και ρατσιστική

Ένας χάκερ «ονόματι» (username / nickname) Amped Attacks, ρίχνει μία-μία τις ιστοσελίδες που διαχέουν την ομοφοβία και τον ρατσισμό. Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο χάκερ προειδοποιεί για το ποιοι θα είναι οι επόμενοι στόχοι του και εξηγεί στον κόσμο τις δραστηριότητές τους.

Ο χάκερ επαγρυπνεί· και προστατεύει τον κόσμο ως αυτόκλητος τιμωρός. Έχει ανασκουμπωθεί για τα καλά, καταστρέφοντας όλες τις ομοφοβικές και ρατσιστικές ιστοσελίδες.

Ο χάκερ Amped Attacks χτυπάει αυτές τις ιστοσελίδες με επιθέσεις που είναι γνωστές με την ονομασία DdoS attacks.

Info: Η επίθεση DdoS (Distributed Denial of Service) έχει να κάνει με μια οργανωμένη επίθεση στην οποία συμμετέχουν πολλαπλά συστήματα. Αυτά «πλημμυρίζουν» το εύρος ζώνης ή τους πόρους ενός στοχευμένου συστήματος (ένα ή περισσότερα web server) με άχρηστες συνδέσεις, μ' αποτέλεσμα να μην γίνονται αποδεκτές οι «κανονικές».

>>> Δείτε περισσότερα στο άρθρο DoS... ο "θάνατος" σου ταιριάζει πολύ!

Ο χάκερ ξεκίνησε να προειδοποιεί από το Twitter, με το hashtag #tangotown στα tweets του, ένα hashtag που χρησιμοποιείται συνήθως από την χακτιβιστική ομάδα των Anonymous. Το εν λόγω hashtag βέβαια, δεν επιβεβαιώνει την σχέση του Amped Attacks με τους Ανώνυμους. Ούτε άλλωστε και κανείς άλλος στο Twitter έχει αναφέρει πως ο Amped Attacks ενεργεί υπό την καθοδήγησή του.

Στα tweets του (στις αναρτήσεις του στο Twitter), συνήθως δείχνει με screenshot (στιγμιότυπο) το αποτέλεσμα της επίθεσης, με κάποια ατάκα του στυλ:

(...) seems to be having issues

δηλαδή

(η τάδε ιστοσελίδα) φαίνεται να έχει θεματάκια.

 

Ένα πρόσφατο tweet του, πριν από 2 μέρες (τρέχουσα ημερομηνία 26 Οκτωβρίου 2015):

whiterabbitradio.net/

seems to be having issues O___o #TangoDown racist radio.. how sad

που σημαίνει:

Το whiterabbitradio.net/ φαίνεται να έχει θεματάκια #TangoDown
ρατσιστικό ραδιόφωνο· τι λυπηρό.

 

Μία μέρα πριν, την 23η Οκτωβρίου, ο Amped έριξε την ιστοσελίδα lionmakerstudios.org όπως φαίνεται και στο παρακάτω tweet (το σάιτ αυτήν την στιγμή είναι και πάλι πάνω / online):

t.co/CHXsawD1Df @RealLionMaker you asked a 13 year old girl for nudes? enjoy you fucking pedophile pic.twitter.com/rBNIgXBXyO — Amped Attacks (@sgtbilko420) October 23, 2015

ούτως ειπείν:

t.co/CHXsawD1DfRealLionMaker θέλατε γυμνό ένα 13χρονο κορίτσι, ε; Απολαύστε το τώρα γαμημένοι παιδεραστές pic.twitter.com/rBNIgXBXyO

— Amped Attacks (@sgtbilko420) 23 Οκτωβρίου 2015

 

Το Σαββατοκύριακο, ο χάκερ χτύπησε και το kkkknights.com αλλά και ένα site που σχετίζεται με τους τζιχαντιστές του ISIS.
Σε ένα πρόσφατο tweet του, ο χάκερ προειδοποιεί μια ακόμα ιστοσελίδα:

t.co/9rHGua2EVN you are my target for tomorrow you have been warned :)

— Amped Attacks (@sgtbilko420) October 21, 2015

δηλαδή:

t.co/9rHGua2EVN είσαι ο στόχος μου για αύριο· μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα :)

— Amped Attacks (@sgtbilko420) 21 Οκτωβρίου 2015

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι διακοπές λειτουργίας των ιστοσελίδων, λόγω των DdoS επιθέσεων, δεν διαρκούν πολύ. Μάλλον ο Amped Attacks θέλει πιο πολύ να επιστήσει την προσοχή των ιστοσελίδων, κάτι που κακό δεν το λες.

Ευχαριστεί μάλιστα τον κόσμο που δείχνει την υποστήριξή του:

i would personally like to thank all of you for the support its nice to see the people against racist and people that cyber bully

— Amped Attacks (@sgtbilko420) October 23, 2015

δηλαδή:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με υποστηρίζετε· είναι πραγματικά ωραίο να βλέπεις τον λαό απέναντι στους ρατσιστές και όλους αυτούς που ασκούν διαδικτυακό εκφοβισμό.

— Amped Attacks (@sgtbilko420) 23 Οκτωβρίου 2015.

To Twitter του Amped Attacks.

  • Σχόλια

0 Comments:

Scroll to Top