BETA

Ηχογράφηση κλήσεων σε Android

Εικόνα Helen

Οι τοπικές κοινωνίες και εν' γένει ολόκληρη η ανθρωπότητα, βρίσκεται σε μια από τις στιγμές που γίνεται μια κοσμογονική αλλαγή η οποία θα ανατρέψει τις υπάρχουσες δομές, πολιτικές, νομοθεσίες και ολόκληρο τον ιστό που περιλαμβάνει όλα όσα απαρτίζουν μια κοινωνία. Η προέλαση του καπιταλισμού τα τελευταία 50-60 χρόνια, διαμόρφωσε μια κατάσταση η οποία οδηγεί στην ανακατανομή του πλούτου και στην αύξηση των κοινωνικών διαφορών. Προφανώς δεν πρόκειται να βγουν 11 εκατομμύρια άνθρωποι (μιλώντας για τον πληθυσμό της Ελλάδας) στον δρόμο όλοι μαζί να ψάχνουν για φαγητό και επιβίωση και κατά συνέπεια ίσως δεν γίνουν άμεσα ορατά και αντιληπτά όλα αυτά σε μια μάζα ανθρώπων της ίδιας κοινωνίας, οι οποίοι και λένε όλες αυτές τις αηδίες τις οποίες έχουν βαφτίσει σαν (οικονομικό) φιλελευθερισμό.
Όπως και να έχει, όπως άπαντες γνωρίζουμε, τόσο οι κοινωνικές συνθήκες διαβίωσης, όσο και η νομοθεσία, δημιουργούνται έχοντας πρωτίστως κατά νου την εξυπηρέτηση οικονομικών status. Βέβαια, κάπου χωμένα σε όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες νομικές καλύψεις για τον καθημερινό άνθρωπο, οι οποίες όμως είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες και εκ' των πραγμάτων απρόσιτες λόγω του υψηλού κόστους των χαμηλών υπηρεσιών της δικαιοσύνης.

Προσωπικά δεδομένα και εύρεσή τους από τρίτους (πχ, τράπεζες):

Ο πιο πάνω πρόλογος έγινε για ένα θέμα που πλέον έχει καταντήσει μάστιγα της οικονομικής δικτατορίας που έχουν επιβάλλει οι τράπεζες, τα μεγαλύτερα παράσιτα και από τους άμεσα υπεύθυνους της κατάστασης, με τις μισθωμένες ή θυγατρικές τους εταιρείες τις οποίες τέλος πάντων, συνηθίζουμε να αποκαλούμε «εισπρακτικές». Είναι γεγονός πως τα χρόνια της «κρίσης» δημιουργήθηκαν νόμοι και διατάξεις που όχι απλά ακροβατούν σε αυτό που ορίζεται ως κανονικότητα της κοινωνίας μας, μα αποτελούν πέλεκυ για τους ανθρώπους δίπλα μας, αφού εμμέσως πλην σαφώς η φτώχεια ποινικοποιείται. Η ύπαρξή τους (και όχι μόνο αυτών) δεν αποτελεί μόνο παραβίαση της ιδιωτικότητας, αλλά προσβολή και απαξίωση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος.
Είναι ένα θέμα που έχουμε αναλύσει και στο παρελθόν στα πιο κάτω άρθρα, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε καλύτερα:

Μα πώς ξέρουν τα στοιχεία μου; Εγώ δεν τους τα έδωσα ποτέ!
Τα Προσωπικά Δεδομένα στη νέα εποχή της Επιτήρησης
Μητρώο 11, παραβιάσεις απορρήτου και ΕΕΤΤ
Έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκατομμυρίων πολιτών; Πέφτουμε από τα σύννεφα
Κάρτα Πολίτη και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Τι είναι αυτά;

Επιπλέον έχουμε δώσει και κάποιους τρόπους, προκειμένου να αποφύγετε αυτές τις κλήσεις για να διατηρείτε την ησυχία σας και να μην εξαναγκάζεστε σε αυτόν τον εξευτελισμό, καθώς δεν είσαστε υποχρεωμένοι να τους απαντήσετε:

Σταματήστε τις ενοχλήσεις από τράπεζες και εισπρακτικές
Πώς να μπλοκάρετε ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα [Android]

Αν λοιπόν, έχετε τέτοια προβλήματα, θα σας συνιστούσα να ρίξετε μια καλή ματιά σε όλα τα πιο πάνω άρθρα και επιπλέον να μην αυταπατάστε πως μέσω κάποιων αρχών - που αναγκαστικά και υποτυπωδώς έχει δημιουργήσει το κράτος - θα βρείτε δίκαιο ή θα γίνει κάτι. Χιλιάδες οι καταγγελίες και τα υποτιθέμενα πρόστιμα, μα τίποτα δεν αλλάζει και ούτε πρόκειται (τουλάχιστον προς το καλύτερο για τον απλό άνθρωπο). Aς μην γελιόμαστε, το κράτος και όλα όσα συνδέονται με αυτό, δεν αποτελεί αμιγή οντότητα ή έστω μια φιλοσοφική έκφανση αλλά ένα σύνολο ατόμων τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε ένα ειδικό περιβάλλον και υφίστανται την επίδρασή του· και, όπως είχε πει και ο Ελιζέ Ρεκλύ: «φυλαχτείτε από τους αρχηγούς σας και τους εκπροσώπους σας».
Στην καλύτερη περίπτωση, μια εγκαθιδρυμένη κυβέρνηση, που βασίζεται στην παθητική συναίνεση της πλειοψηφίας, ισχυρή λόγω του αριθμού, της παράδοσης και των συναισθημάτων και ενίοτε ειλικρινής, όταν δηλώνει πως θέλει να είναι δίκαιη, μπορεί να επιτρέψει κάποιες ελευθερίες και νομοθετήματα, τουλάχιστον στον βαθμό που οι προνομιούχες τάξεις δεν αισθάνονται πως κινδυνεύουν.

Τι ορίζει η ελληνική νομοθεσία:

Έτσι, στην συνέχεια, θα δούμε το πώς μπορείτε να ηχογραφήσετε αυτές τις κλήσεις σε συσκευές Android. Δεν αναφερόμαστε σε σταθερά, καθώς αυτό είναι κάπως δύσκολο να επιτευχθεί και χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμό (voice over IP). Ακόμα δεν αναφερόμαστε ούτε σε κατόχους iphone, επειδή θεωρούμε πως όταν κάποιος δίνει 1000 περίπου ευρώ για μια συσκευή, δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Οκ, κάπως γενίκευση αυτό, μα ελπίζω πως έγινε αντιληπτό το point.
Όπως είναι ευνόητο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιθυμεί ο καθένας, λαμβάνοντας ωστόσο υπόψιν, πως η καταγραφή συνδιάλεξης χωρίς την συγκατάθεση της άλλης πλευράς, όχι μόνο δεν μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο, μα επιπλέον αποτελεί και ποινικό αδίκημα. O Ποινικός Κώδικας, άρθρο 370Α, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρει και τα εξής:

Όποιος αθέμιτα παγιδεύει ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο παρεμβαίνει σε συσκευή, σύνδεση ή δίκτυο παρο­χής υπηρεσιών τηλεφωνίας ή σε σύστημα υλικού ή λογισμικού, που χρησιμοποιείται για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, με σκοπό ο ίδιος ή άλλος να πληροφορηθεί ή να αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο τηλεφωνικής συνδιάλεξης μεταξύ τρίτων ή τα στοιχεία της θέσης και κίνησης της εν λόγω επικοινωνίας, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.[...]

Αυτό, μπορεί να συνδυαστεί με τις επιπλέον διατάξεις των άρθρου 2 παρ. 1 και άρθρου 9 παρ. 1 εδάφιο β` του συντάγματος, καθώς και με την αντίστοιχη ρύθμιση του άρθρου 8 της Ευρωπαϊκής Συμβάσεως για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), η οποία κυρώθηκε με το ΝΔ 53/1974 σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 1 του συντάγματος.
Εξαίρεση από τον, συνταγματικής ισχύος, κανόνα της απαγορεύσεως των εν λόγω αποδεικτικών μέσων ισχύει μόνον χάριν της προστασίας συνταγματικά υπέρτερων έννομων αγαθών, όπως είναι η ανθρώπινη ζωή. Κάθε άλλη εξαίρεση από την ως άνω απαγόρευση, εισαγόμενη τυχόν με διάταξη κοινού νόμου, όπως είναι και ο Ποινικός Κώδικας, είναι ανίσχυρη κατά το μέτρο που υπερβαίνει το κριτήριο της προστασίας συνταγματικά υπέρτερου έννομου αγαθού, όπως είναι η ανθρώπινη ζωή, η εθνική ασφάλεια, η πρόληψη ποινικών παραβάσεων κ.ά. (Ολομέλεια Αρείου Πάγου 1/2001).

Στο ερώτημα λοιπόν, για το αν έχετε δικαίωμα να καταγράψετε μια κλήση με τέτοιου είδους εταιρεία εκβιαστών, η απάντηση είναι πως ναι, το έχετε, υπό την προϋπόθεση να έχετε ενημερώσει τον συνομιλητή, υπάλληλο της συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτό το αναφέρουμε όχι αυθαίρετα, μα κατόπιν σχετικής ερώτησης σε αρκετούς δικηγόρους. Και πριν συνεχίσουμε θα πρέπει να γίνουν ακόμα ορισμένες διευκρινήσεις επ' αυτού:

1. Η καταγραφή της συνομιλίας από την εισπρακτική είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ από τον νόμο. Το προϊόν της καταγραφής φυλάσσεται - θεωρητικά - για 12 μήνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί δικαστικά ΜΟΝΟ από τον οφειλέτη εναντίον της εισπρακτικής, αλλά ΟΧΙ από την εισπρακτική εναντίον του οφειλέτη.

2. Ενδέχεται η άλλη πλευρά να σας πει πως δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε αυτό ή και πως έχουν το δικαίωμα να σας ηχογραφήσουν ακόμα και χωρίς την συγκατάθεσή σας. Τίποτα από τα δυο δεν ισχύει. Έχετε κάθε νόμιμο δικαίωμα να κάνετε καταγραφή και επίσης να αρνηθείτε την καταγραφή.
Στις περισσότερες περιπτώσεις αρνούνται την καταγραφή από μέρους σας, οπότε και θα πρέπει να τερματίσουν άμεσα την κλήση, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και εσείς στην αντίστοιχη περίπτωση.

3. Το άρθρο 36 του ν 4038/2012, είναι κατατοπιστικότατο για την καταγραφή και ΔΕΝ επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί από τις εταιρείες εις βάρος του πολίτη, και άμα ζητηθεί θα πρέπει να την δώσουν εντός δέκα (10) ημερών. Αντίθετα, τυχόν δική σας νόμιμη καταγραφή, αν εμπεριέχει στοιχεία απειλής, εκφοβισμού, εκβιασμού και λοιπών αντίστοιχων, θα μπορούσε να σταθεί δικαστικά.

4. Αν λάβετε μια κλήση από αριθμό που δεν γνωρίζετε, αφήνοντας την κλήση αναπάντητη, κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τον καλούντα αριθμό. Στο 99,9% των περιπτώσεων θα βρείτε σχετικές αναφορές για αυτόν. Στην σπάνια περίπτωση που δεν σας επιστραφούν σαφή αποτελέσματα, καλέστε αυτόν τον αριθμό βραδινή ώρα, μετά τις 10 και με απόκρυψη. Το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσει κανείς ή να λάβετε μήνυμα σφάλματος ή να πέφτει η γραμμή. Αυτό συμβαίνει, διότι οι αριθμοί κλήσεως των εισπρακτικών δεν μπορούν να κληθούν από εμάς και είναι διαχειριζόμενοι από υπολογιστή. Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος απαντήσει, ζητήστε κάποιο άσχετο όνομα, ώστε να φανεί σαν λάθος.
Να έχετε ακόμα υπόψιν σας, πως αν τυχόν λάβετε κλήση από τέτοια εταιρεία με μη εμφανή τον αριθμό κλήσης, είναι απολύτως παράνομο.

Αποφυγή παγίδευσης άθελά σας:

Όμως, υπάρχουν και ορισμένα ακόμα τα οποία θα πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψιν σας, ώστε να μην παγιδευτείτε άθελά σας:

1. Αυτές οι «εταιρείες» ονομάζονται «ενημέρωσης» μα και «προώθησης» υπηρεσιών και προϊόντων για λογαριασμό άλλων εταιρειών. Οι αριθμοί που έχουν είναι εκατοντάδες και συνεχώς τους ανανεώνουν. Δεν θα τύχει ποτέ για παράδειγμα, να δείτε κλήση για οφειλές και για προώθηση από τους ίδιους αριθμούς. Επομένως, αν βάζετε (και καλά κάνετε) αυτούς τους αριθμούς των «εισπρακτικών» σε black-list (όταν σας καλούν, δίνει σήμα πως μιλάτε) και αυτό τραβάει για κάμποσο διάστημα, κάποια στιγμή θα σας πάρουν (από άλλο νούμερο όπως είπαμε) για κάτι άσχετο με αυτό (μια «προσφορά» πχ) και στην συνέχεια ο ηλεκτρονικός έλεγχος είναι παιχνιδάκι. Όχι πως αυτό είναι παράνομο εκ' μέρους σας ή μπορεί να το χρησιμοποιήσουν κάπου αλλού, μα καλό θα ήταν να το έχετε υπόψιν σας.
Ορισμένοι ισχυρίζονται πως ενίοτε γίνονται και κλήσεις με απόκρυψη σε περιπτώσεις που είναι αδύνατη η επικοινωνία, κατά τις οποίες δεν μιλάνε, μα απλά τσεκάρουν πως ο αριθμός δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν έχει απτές αποδείξεις.

2. Το μεγαλύτερο κοράκι, είναι η Eurobank που κάποτε έδινε δάνεια και σε νεκρούς (κυριολεκτικά, ψάξτε το), η οποία διαθέτει εταιρεία, καθώς και εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων (Eurobank EFG Υπηρεσίες Διαχείρισης Απαιτήσεων Α.Ε) και ενδέχεται (πάντα) να σας πουν απλά πως καλούν από την Eurobank.

3. Θα πρέπει να ξέρετε ακόμα, πως κάποιες κλήσεις, ενδέχεται να γίνουν και από εντεταλμένους υπαλλήλους των τραπεζών. Και σε αυτήν την περίπτωση, ισχύουν όλα όσα είπαμε πιο πάνω σχετικά με τις καταγραφές ή μη.

Λέγεται ακόμα ότι την χρέωση των τηλεφωνημάτων αυτών την χρεώνεται ο καλούμενος αν απαντήσει, εμείς δηλαδή, μέσω της αντιστροφής της κλήσης (είχε γίνει θέμα και στην τηλεόραση, το 2013 αν δεν κάνω λάθος, σε μια εκπομπή του δημοσιογράφου (;) Παυλόπουλου). Αυτό όμως, το αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν μπορέσαμε να το εξακριβώσουμε, μα ίσως είναι κάτι που συνέβαινε στις αρχές που εμφανίστηκαν αυτές οι «εταιρείες».

Apps και άλλοι τρόποι καταγραφής κλήσεων:

Έχοντας λοιπόν υπόψιν όλα αυτά, ας δούμε πώς μπορείτε να ηχογραφήσετε τέτοιες κλήσεις, αν χρειαστεί. Δυστυχώς, αρκετοί προτείνουν διάφορους τρόπους και εφαρμογές γι' αυτό που όμως έχουν και ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα, αφού καταγράφουν και τυχόν θορύβους του περιβάλλοντος χώρου που βρίσκεστε. Και αν αναρωτιέστε γιατί μιλάμε για τρίτο λογισμικό όταν η συσκευή σας διαθέτει από προεπιλογή μια τέτοια εφαρμογή, ο λόγος είναι στο πως η συγκεκριμένη app δεν έχει εξ' ορισμού την δυνατότητα καταγραφής κλήσεων λόγω της σχετικής νομοθεσίας που υπάρχει στις περισσότερες χώρες. Μπορεί να παρακαμφθεί, μα χρειάζεται μια διαδικασία ή και rooting της συσκευής.

Οι πιο κάτω εφαρμογές, είναι δοκιμασμένες και ελεγμένες πολύ σχολαστικά, κάνοντας την καλύτερη δουλειά συγκριτικά με άλλες, μα στην αρχή θα δώσουμε και δυο άλλες πιο πρόχειρες λύσεις:

- 1. Με άλλη συσκευή:

Αν έχετε στην διάθεσή σας κάποιο άλλο smartphone, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Βάλτε την κλήση από την συσκευή που μιλάτε σε ανοιχτή ακρόαση.
Από την δεύτερη συσκευή, καλέστε την εφαρμογή που λέγεται: «Πρόγραμμα Εγγραφής Ήχου» και φέρτε σχεδόν κολλητά στην άλλη συσκευή της συνομιλίας.

Το ηχητικό αρχείο που θα δημιουργηθεί θα αποθηκευτεί στην συσκευή σας, μπορώντας να το ακούσετε εκεί, μα και να το μεταφέρετε όπου αλλού θέλετε. Εδώ το μειονέκτημα είναι πως θα συλλαμβάνει και τους ήχους του περιβάλλοντος χώρου, κάτι που μπορεί να δυσχεραίνει την ηχητική απόδοση της ομιλίας, επομένως καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερη ησυχία.

- 2. Gοοgle Voice:

Αυτή είναι μια λύση που την προτείνουν αρκετοί και μπορεί να λειτουργήσει για την ηχητική καταγραφή των εισερχόμενων κλήσεων.

Πατώντας το 4, ξεκινάει η εγγραφή και με το ίδιο σταματάει.
Θα δημιουργηθεί ένα mp3 αρχείο, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε online μα και να το κατεβάσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πιο κάτω ακολουθεί μια λίστα με τρεις apps ηχογράφησης κλήσεων. Εμπειρικά, νομίζουμε πως είναι οι πιο αξιόλογες, άρα καλό θα ήταν να δοκιμάσετε ποια σας κάνει περισσότερο.
Θα πρέπει να ξέρετε πως δίνουν την δυνατότητα αποθήκευσης των ηχητικών αρχείων καταγραφής σε διαφορετικά formats (mp3, mp4, ogg,3gp, wav) και καλό θα ήταν δείτε ποιο έχει την καλύτερη απόδοση στην συσκευή σας. Έχουν την δυνατότητα ηχογράφησης εισερχομένων και εξερχόμενων κλήσεων, μα και επιλογές για το αν θέλετε να ξεκινάει αυτόματα η καταγραφή σε όλες τις κλήσεις ή για συγκεκριμένους αριθμούς.
Ακόμα, υπάρχει και κάποια περίπτωση να δουλεύουν τέλεια σε ορισμένες συσκευές και όχι τόσο καλά σε άλλες.
Καλό θα ήταν να τις δοκιμάσετε προηγουμένως για το πώς δουλεύουν και την απόδοσή τους με δοκιμαστικές κλήσεις.

- 3. Another Call Recorder:

Μια εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων η οποία - όπως και κάθε αντίστοιχη app - έχει το μειονέκτημα πως συλλαμβάνει ήχους τους περιβάλλοντος, συνεπώς θα πρέπει να ανοίξετε το μεγάφωνο στην συσκευή σας. Πρόκειται για μια καλοφτιαγμένη εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια καθαρή ηχογράφηση της συνομιλίας σας.
Και εδώ θα σας δώσει ένα ηχητικό αρχείο, το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε όπου θέλετε, ενώ η λειτουργία της είναι πανεύκολη με ένα μόνο tap.
Έχει δυο εκδόσεις, μα η δωρεάν θα σας καλύψει πλήρως για την συγκεκριμένη περίπτωση.

>>> Διαθέσιμη στο GooglePlay.

- 4. Ηχογράφηση Κλήσεων:

Και αυτή είναι μια πολύ καλή app ηχογράφησης που τα βασικά της χαρακτηριστικά δεν διαφέρουν από την προηγούμενη και ισχύουν τα ίδια.
Και σε αυτήν την περίπτωση η δωρεάν έκδοσή της θα καλύψει.

>>> Διαθέσιμη στο GooglePlay.

- 5. RMC-Android Call Recorder:

Και αυτή καλή εφαρμογή, αν και σε beta έκδοση, με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης όπως και οι προηγούμενες.

>>> Διαθέσιμη στο GooglePlay.

- 6. WePhone:

Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς πρόκειται για μια voice-over-IP εφαρμογή.
Προσφέρει δυνατότητα για υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις με ανταγωνιστικές τιμές, ενώ επίσης μπορεί και καταγράψει κλήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.
Από προσωπική εμπειρία την βρίσκω καλύτερη από κάθε αντίστοιχη, ενώ η δωρεάν της έκδοση μπορεί να καλύψει μια μέση χρήση.
Ωστόσο, θα πρέπει να σιγουρευτείτε πως θα δουλέψει και στο είδος των κλήσεων που αναφέρουμε. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα, καθώς δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ στην Ελλάδα και με τέτοιους αριθμούς κλήσης.
Εκτός από Android είναι διαθέσιμη και για iOS και στην σελίδα της θα βρείτε τα ανάλογα download-links προς GooglePlay και iTunes αντίστοιχα.

>>> Η ιστοσελίδα του WePhone.


Μιλώντας πάντα για τις κλήσεις από εισπρακτικές και αφού ενημερώσετε τον υπάλληλο για την καταγραφή, έχοντας την συγκατάθεσή του (σπάνιο αλλά όχι αδύνατο), μόλις ενεργοποιήσετε την καταγραφή, θα ζητήσετε να σας επαναλάβει δυνατά και καθαρά, ονοματεπώνυμο, εταιρεία που δουλεύει, αριθμό μητρώου και εκ' μέρους ποιου σας καλεί.

Νομίζουμε, πως με όλα τα πιο πάνω, θα μπορέσετε να καλυφθείτε πλήρως για το θέμα που αναφέρουμε και όχι μόνο.

 • Σχόλια

2 Comments:

 1. Εικόνα samantas5855
  samantas5855 (χωρίς επαλήθευση)Ιαν 06, 2017 19:34 ΜΜ

  Η miui (και άλλες κινέζικες rom που την αντιγράφουν όπως και κάποιες ρώσικες, copycats επίσης) έχει την εγγραφή κλήσεων ως εγγενές εργαλείο.

 2. Εικόνα asdf
  asdf (χωρίς επαλήθευση)Ιαν 18, 2017 22:34 ΜΜ

  Υπαρχει και αυτο https://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=call+record&fdid=com.callrecorder.android

Scroll to Top