BETA

Πώς μπορείτε ν' αποκτήσετε δωρεάν Bitcoins

Εικόνα constantinos

the bitcoin1

Έχοντας ήδη δει αρκετά αναλυτικά το Bitcoin, στο τι είναι, τι συμβαίνει και στο τι μπορεί να κάνει, δεν θα τα επαναλάβουμε, μπορείτε όλα να τα βρείτε στο σχετικό tag: #Bitcoin.
Έχοντας ήδη δει και το πως μπορούμε ν' αποκτήσουμε ηλεκτρονικό πορτοφόλι, μα και πώς μπορείτε ν' αποκτήσετε κάποια Bitcoins, σε ανταλλακτήρια συναλλάγματος (δικτυακά), εύλογα προκύπτει και το ερώτημα, για το αν υπάρχουν τρόποι, ώστε ν' αποκτήσουμε κάποια δωρεάν bitcoins, εκτός από το να βγούμε στη... ζητιανιά:

Bitcoin-rise
-Η απάντηση είναι πως ναι υπάρχουν, φυσικά το δωρεάν είναι σχετικό, καθώς αναμφίβολα και κάποιοι άλλοι που προσφέρουν τις ανάλογες υπηρεσίες, θα πρέπει να κερδίζουν. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε οποιοδήποτε τίμημα, προκειμένου να προσπαθήστε ν' αποκτήσετε κάποια δωρεάν bitcoins.

ΙNFO: Το Bitcoin ονομάστηκε “cryptocurrency” (κρυπτονόμισμα) επειδή είναι αποκεντρωμένο και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για τον έλεγχο των συναλλαγών και την αποφυγή της διπλής δαπάνης (double-spending), ένα πρόβλημα που υπάρχει με τα ψηφιακά νομίσματα.
Τα Bitcoins αποθηκεύονται μέσω της σύνδεσής τους με τις διευθύνσεις που ονομάζονται “πορτοφόλια”. Τα πορτοφόλια (που ουσιαστικά είναι αρχεία) μπορούν να αποθηκευτούν σε υπηρεσίες web, σε τοπικές μονάδες αποθήκευσης συσκευών όπως υπολογιστές και φορητές συσκευές ή με την εκτύπωση τους σε χαρτί.

[box color=red]

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τονίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Το Bitcoin, δεν είναι τζόγος, είναι ακόμα ένα πείραμα στο οποίο να επενδύετε μόνον χρόνο ή χρήματα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, σε περίπτωση που τα χάσετε. Παρ''ολ' αυτά η όλη διαδικασία απόκτησης του και ελέγχου των τιμών του, μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε άλλα όχι σωστά επίπεδα εξάρτησης και επικίνδυνου τζόγου.

Σκεφτείτε το σαν ένα υψηλού κινδύνου, υψηλής τεχνολογίας απόθεμα. Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια ιδέα˙ και μένει να δούμε πόσο επιτυχής θα είναι.
Προσπαθήστε να το δείτε ως ένα μέσο, για να κάνετε συναλλαγές και αγορές, εντελώς ανώνυμα, χωρίς κανείς να νοιάζεται ποιος είσαστε και χωρίς να σας νοιάζει από ποιον αγοράζετε…

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως μπαίνετε σε έναν κόσμο, όπου είναι κυριολεκτικά Άγρια Δύση. Δεν υπάρχει κανείς έλεγχος, καμία νομική ή άλλου είδους προστασία/κατοχύρωση, είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί και αποδειχθεί για το ποιος ήταν από την άλλη πλευρά.

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με bitcoins σας και κάθε affiliate style πρόγραμμα που προσφέρεται να κάνει διαδικασίες για εσάς, με μικρή μηνιαία σας συμμετοχή. Αυτά είναι απάτες και δεν θα δείτε ποτέ τα bitcoins σας ξανά.

Δεν πιάνετε κουβέντα και φιλίες με κανέναν και δεν δίνετε το παραμικρό στοιχείο για εσάς, το οποίο έμμεσα ή άμεσα, θα δώσει στοιχεία για εσάς.
Είναι κάνονας να μην υπάρχει καμία εμπιστοσύνη, σε αυτό τον κόσμο. Χρήμα είναι άλλωστε και όπως πάντα στο χρήμα, το πρώτο που υπάρχει είναι η ανηθικότητα.[/box]

Πώς λοιπόν, μπορούμε ν' αποκτήσουμε ορισμένα δωρεάν bitcoins και αξίζει τον κόπο;

είναι το επόμενο λογικό ερώτημα.

Αυτά που γίνονται είναι πολλά και κάθε είδους, σε γενικές γραμμές, μιλώντας για κάποια πιο... αθώα πράγματα περιλαμβάνουν τα εξής, προκειμένου να έχετε κάποιες ελεύθερες αποδόσεις bitcoin:

 • Να παρακολουθήσετε κάποια βίντεο
 • Κλικ σε διαφημίσεις
 • Signing up για ads
 • Επισκέψεις σε κάποιες ιστοσελίδες

και διάφορα άλλα αντίστοιχα, τα οποία είναι και τα πιο ελάχιστα και "αθώα" και σε γενικές γραμμές αξίζουν την προσπάθεια. Βέβαια μη περιμένετε τρελές αποδόσεις, φυσικά εξαρτάται και από τον χρόνο ασχολίας σας.
Σε αυτά, προσθέστε πως υπαρχουν και σελίδες, οι οποίες προσφέρουν και διάφορα δικτυακά παιχνίδια, τα οποία όπως και αν τα δούμε, είναι καθαρά τζόγου.
Και εδώ υπάρχουν διάφορες κατηγορίες, με δυσδιάκριτα τα όρια της αλήθειας, μα και άλλες περιπτώσεις, οι οποίες, ως τωρα, τηρούν τα όσα προσφέρουν και μια από αυτές είναι και το Ανοιχτού Κώδικα Peerbet.
[box color=yellow]Σε καμία περίπτωση δεν προτρέπουμε στον τζόγο. Αυτά είναι προσωπικές επιλογές και απλά παραθέτουμε καποια υπάρχοντα δείγματα, από ιστοσελίδες που υπάρχουν προσβάσιμες από τον καθένα στο διαδίκτυο, για όποιους ενδιαφέρονται. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για κανέναν και για τίποτα και σαφώς αυτά απευθύνονται σε ενήλικες, οι οποίοι έχουν κρίση και βούληση άρα, δεν υπάρχει ο λόγος να κάνουμε υποδείξεις.[/box]
-Παραθέτουμε την λίστα, δε μπορούμε να προτείνουμε τίποτε, η σειρά τους είναι απολύτως τυχαία, επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς και ως τώρα αξιόπιστες, από εκεί και πέρα επαφίεται στα γούστα και τον χρόνο σας, ώστε να επιλέξετε:

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bitcoin:

Screenshot
-Για ευνοήτους λογούς δεν βάζουμε άμεσο link, οπότε αντιγράφετε τους συνδέσμους, προκειμένου να μεταβείτε στις αντίστοιχες σελίδες:

 • bitcoinget.com
 • abitback.com
 • coinad.com
 • coinchat.org
 • bitvisitor.com
 • dailybitcoins.org
 • a-ads.com
 • freedigitalmoney.com/en/Bitcoins
 • iwantfreebitcoins.com
 • trybtc.com
 • rugatu.com
 • earnfreebitcoins.com
 • bitbucks.com

Οn-line τυχερά παιχνίδια:

home

  Σελίδες οι οποίες έχουν καθαρά τυχερά παιχνίδια, εμμέσως πλην σαφώς τζόγου:
 • bitvegas.net (αυτό μου άρεσε, καθώς κερδίζεις Bitcoins, παίζοντας Minecraft!)
 • satoshibet.com
 • betcoin.tm
 • just-dice.com
 • satoshidice.com

Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμα, μα τα παραπάνω όπως είπαμε, είναι ένα δείγμα, από σελίδες οι οποίες είναι ως τώρα φερέγγυες και στο κάτω-κάτω κερδίζουν αρκετά απ' όλο αυτό.

Προσέξτε καλά τα όσα αναφέρουμε στο κόκκινο και στο κίτρινο πλαίσιο, το να έχεις ορισμένα Bitcoins για ανώνυμες συναλλαγές, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.
Σε καμία περίπτωση, αν προχωρήσετε πιο πολύ, να μην επενδύετε περισσότερα απ' όσα πραγματικά αντέχετε και κυρίως μην αφήσετε να σας παρασύρει όλο αυτό, σαν ένας τρόπος εύκολου πλουτισμού, επειδή μόνο κάτι τετοιο δεν είναι.
Όσοι ιδιώτες και επιχειρήσεις συνδιαλέγονται και με bitcoins αυτή την στιγμή, μόνο χαμένοι δεν μπορούν να θεωρηθούν, μα το εντελώς αντίθετο και σίγουρα πρόκειται για μια καλή ιδέα για όσους την εφαρμόζουν.

Είναι επίσης, πολύ σημαντικό, όσο άφορα το/τα ηλεκτρονικό/α πορτοφόλι/α σας, να λάβετε υπόψη, τα εξής:
Θα πρέπει να κάνετε τη δική σας επιλογή, σχετικά με το είδος του πορτοφολιού που θα διαλέξετε. Καθένα από αυτά έχει κινδύνους. Εάν επιλέξετε να αποθηκεύσετε bitcoins σας, ελλοχεύουν οι γνωστοί κίνδυνοι ηλεκτρονικής παραβίασης, κλοπής της συσκευής σας και άλλα.
Αλλά αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα τρίτο μέρος, θα πρέπει να ανησυχείτε για αυτό το τρίτο μέρος, είτε για εξαπάτηση ή να πτωχεύσει. Η αγορά Bitcoin είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτη και έτσι υπάρχει ελάχιστη νομική προστασία, αν τύχει να επιλέξετε το λάθος ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Καλή τύχη...

 • Σχόλια

1 Comments:

 1. Εικόνα Virnaz
  Virnaz (χωρίς επαλήθευση)Φεβ 24, 2018 23:15 ΜΜ

  Εχουμε φτιάξει έναν οδηγό για το πως θα κερδίσεις δωρεάν bitcoin μέσω faucet για όποιον θέλει να ακολουθήσει
  http://www.mypoco.net/dorean-bitcoins-free-bitcoins/

Scroll to Top