BETA

Πώς να προσθέσετε ενήλικα κανάλια στο XBMC/Kodi

Εικόνα Helen

Το παρόν άρθρο απευθύνεται σε ενήλικες

videodevil_xbmc

Εισαγωγή

Πλέον στο διαδίκτυο υπάρχουν τα πάντα και είναι αλήθεια πως αρκετοί άνθρωποι παρακολουθούν ταινίες αισθησιακού περιεχομένου. Αυτό προφανώς δεν πρέπει ούτε να θεωρείται ντροπή, ούτε να δημιουργεί ενοχές.
Το πρόβλημα μάλλον θα είναι όταν δημιουργηθεί εθισμός ο οποίος σίγουρα δεν διαφέρει από τον οποιοδήποτε άλλο εθισμό που έμμεσα αντικαθιστά την πραγματικότητα και αλλοιώνει την διαυγή σκέψη και πράξεις [περισσότερα: #porn].

Παραδοσιακά, στη μέση σκέψη, οι αισθησιακές ταινίες απευθύνονται στο αντρικό κοινό. Έχουν γίνει πολλές έρευνες μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας άνδρας τις παρακολουθεί. Ωστόσο τις τελευταίες δεκαετίες -με τη γενικότερη αλλαγή της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία- είναι όλο και πιο αναμενόμενο η γυναίκα να παρακολουθεί και εκείνη, και μάλιστα ένα κομμάτι αυτής της βιομηχανίας να απευθύνεται ξεκάθαρα στη γυναίκα.


Οι άντρες ήδη από την εφηβεία τους θεωρούν παρεΐστικη υπόθεση το να δουν αισθησιακές ταινίες. Έχουν την ίδια στάση όμως και απέναντι στις συντρόφους τους;
Βλέπουν μαζί; Και αν ναι, είναι βοηθητικό στη σχέση ή όχι; Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η από κοινού με τον/την σύντροφο παρακολούθηση μπορεί να λειτουργήσει θετικά για μια σχέση, ενώ άλλοι και άλλες τις αντιλαμβάνονται ως μια μορφή απιστίας.


Γενικά μια αισθησιακή ταινία μπορεί να έχει πολλές και διαφορετικές επιπτώσεις σε μια σχέση. Μπορεί να είναι ένα εργαλείο διδασκαλίας νέων απολαυστικών καταστάσεων, μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά στην διάθεσή σας, μπορεί να βοηθήσει να καμφθούν κάποιες αναστολές, μπορεί να είναι διασκεδαστική συμπεριφορά, ερωτική και σέξι. Επίσης μπορεί να ενισχύει την φαντασία σας.
Ωστόσο, μπορεί να είναι τροχοπέδη της σεξουαλικής επιθυμίας αλλά και της σεξουαλικής ικανοποίησης.
Η ειλικρίνεια για το πώς και γιατί τις βλέπει ο καθένας είναι ο καλύτερος δρόμος για να μην βλάψει την σχέση σας. Και αυτό γιατί η απουσία ειλικρίνειας και η ντροπή οδηγεί σε φαντασιώσεις ερμηνείας και οι φαντασιώσεις ερμηνείας στην απογοήτευση και θυμό.
Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι βλέπει ο/η σύντροφός του βλέπει αισθησιακές ταινίες γιατί δεν τον/την βρίσκει ελκυστικό/ή.
Η υπόθεση αυτή θα φέρει δυσαρέσκεια και ένταση στη σχέση. Εάν λοιπόν θέλετε να δείτε αισθησιακές ταινίες ως ζευγάρι, φροντίστε να είστε ειλικρινείς και να τις αντιμετωπίσετε ως εργαλείο ερεθισμού και όχι ως αποκλειστική πηγή διέγερσης

[από: epaggelmagynaika.gr].

Αισθησιακές ταινίες μέσω του XBMC [Kodi] Media Center

Το XBMC, ή μάλλον Kodi, όπως είναι πλέον τ' όνομά του, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε λογισμικά Media Center. Μπορείτε μέσω αυτού να έχετε τα πάντα, από παιχνίδια, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις, τηλεοπτικά κανάλια, ειδικευμένα κανάλια και πολλά άλλα [θα βρείτε υλικό στο σχετικό tag: #xbmc].
Αν μέσα σε όλα αυτά, θέλετε να του προσθέσετε και την δυνατότητα προβολής ενηλίκων ταινιών, υπάρχουν αρκετά πρόσθετα, όμως τα περισσότερα είτε καταλήγουν να σπάσουν είτε έχουν περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας.

Μια από τις πιο καλές λύσεις είναι το xbmc-addon Video-Devil που προσφέρει την δυνατότητα αισθησιακών ταινιών με πολλά και καλά κατηγοριοποιημένα ανά είδος κανάλια, κάνοντας streaming από ενήλικα websites, όπως τα:

YouPorn, Tube8, Boysfood, MoviesAnd, PornoTube, xHamster, KeezMovies και ορισμένα ακόμα.

Το addon ξεκαθαρίζει, πως αναφέρεται ρητά σε ενήλικες, εξ' ου και η προειδοποίηση πιο πάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι οι ηλικιακές οριοθετήσεις του ανηλίκου και ενηλίκου, είναι απολύτως ανόητες.

Εγκατάσταση του Video-Devil στο XBMC [Kodi] Media Center

Από την στιγμή που πληρείτε τις... προδιαγραφές που θέτει το addon, η εγκατάσταση και ενεργοποίησή του, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα:

1. Ανοίξτε το XBMC (Kodi).

2. Μεταβείτε:

Σύστημα >> Διαχείριση αρχείων [System >> File manager]

3. Από εκεί, από την αριστερή πλευρά της οθόνης (για υπολογιστές που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε διπλό κλικ σε αυτό) επιλέξτε:

Προσθήκη πηγής [Add source]

Screenshot-XBMC Media Center-7

4. Θα ανοίξει ένα παραθυράκι και στο text box του, θα λέει: <Κανένα> [None]. Κάντε κλικ εκεί πάνω, γράψτε το ακόλουθο και πατήστε μετά το κουμπάκι Τέλος [Done]:

Screenshot-XBMC Media Center-7Screenshot-XBMC Media Center

5. Στο κάτω μέρος, θα δείτε την επιλογή:

Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων [Enter a name for this media source]

ονομάστε το, όπως θέλετε. Στο παράδειγμά μας, τ' ονόμασα: adl και μετά πατήστε το κουμπάκι Τέλος [OK]:

Screenshot-XBMC Media Center-1

6. Πηγαίνετε πίσω στο κεντρικό μενού και μεταβείτε:

Σύστημα >> Ρυθμίσεις >> Πρόσθετα >>> Εγκατάσταση από αρχείο zip [System >> Settings >> Add-ons >> Install from zip file]

και επιλέξτε τον φάκελο που δημιουργήσατε (το adl, στο παράδειγμά μας) και από εκεί επιλέξτε την version του xbmc που έχετε:

Screenshot-XBMC Media Center

7. Τώρα επιλέξτε το:

RepositoriesInclAdult

και θα δείτε τα αποθετήριά του. Από εδώ θα πρέπει να ενεργοποιήσετε δυο addons για να δουλέψει το VideoDevil. Αυτά είναι το πρώτο και το τέταρτο στην σειρά και τα ενεργοποιείτε απλά κάνοντας κλικ επάνω τους:

Screenshot-XBMC Media CenterScreenshot-XBMC Media Center

και μετά κλείστε αυτό το παραθυράκι (πατώντας το κουμπί Χ που έχει επάνω αριστερά.

8. Τώρα, θα μεταβείτε:

Λήψη προσθέτων [Get Add-ons] >> SuperRepo Others Adult >> Video Add-ons

Screenshot-XBMC Media Center-3

επιλέγοντας το VideoDevil και πατώντας: Εγκατάσταση [Install]:

Screenshot-XBMC Media Center-4Screenshot-XBMC Media Center-5

Αμέσως θα σας δώσει την επιβεβαίωση εγκατάστασης:

VideoDevil-add-on-

9. Πλέον η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Μπορείτε να πάτε:

Βίντεο >> Πρόσθετα [VIDEOS >> Video Add-ons]

επιλέγετε το VideoDevil που στην αρχή θα σας δώσει προειδοποιητικό μήνυμα για ενήλικο περιεχόμενο:

Screenshot-XBMC Media Center-6Screenshot-XBMC Media Center

10. Εκεί θα δείτε τις διάφορες πηγές αναπαραγωγής όπου η κάθε μια έχει την δική της κατηγοριοποίηση, μπορώντας να επιλέξετε ό,τι θέλετε για άμεση αναπαραγωγή:

Screenshot-XBMC Media Center-1Screenshot-XBMC Media Center-2

Σε περίπτωση που δεν δουλέψει/ενεργοποιηθεί με τον πιο πάνω τρόπο:

1. Θα το κατεβάσετε, χωρίς να το αποσυμπιέσετε: [DOWNLOAD VideoDevil-xbmc_plugin]

2. Ανοίξτε το XBMC και μεταβείτε:

Σύστημα >> Ρυθμίσεις >> Πρόσθετα >> Εγκατάσταση από αρχείο zip [System >> Settings >> Add-ons >> Install from zip file]

περιηγηθείτε στον φάκελο που το έχετε κατεβάσει και επιλέξτε το για εγκατάσταση.
Θα σας δώσει την σχετική επιβεβαίωση εγκατάστασης και άμεσα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε [βήμα 9 και 10].

  • Σχόλια

1 Comments:

  1. Εικόνα Diablo
    Diablo (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 30, 2014 01:35 ΠΜ

    Μπραβο Ελενα !
    Ευχαριστουμε!

Scroll to Top