BETA

Το Pop Corn Time ανανεωμένο και με ελληνικούς υπότιτλους

Εικόνα constantinos

Screenshot-Popcorn Time-2

Ευχάριστα τα νέα καθώς το υπέροχο λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα Pop Corn Time, αφού πέρασε τα μύρια κύματα, επανήλθε πολύ δυναμικά και ανανεωμένο με ακόμα μεγαλύτερη βάση δεδομένων σε ταινίες και σειρές, καθώς και με υποστήριξη υποτίτλων σε πολλές γλώσσες, ανάμεσά τους και ελληνικά (oh, yes)!

info: Tο Popcorn Time, πρόκειται για μια δικτυακή βιβλιοθήκη με βίντεο, με υψηλή απόδοση στην ποιότητα αναπαραγωγής η οποία μπορεί να γίνει τόσο on-line, όσο και κατεβάζοντας το βίντεο. Σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει τους περιορισμούς και την βραδυπορία ή καταιγισμό pop-ups που έχουν αντίστοιχες υπηρεσίες. Οι ταινίες που περιλαμβάνει είναι στην πλειοψηφία τους εμπορικές και πρακτικά τα πάντα εξαρτώνται από την ταχύτητα της σύνδεσής σας. Στο αν κόπτεται κάποιος για το αν είναι νόμιμο, από ενδιαφέρον μην ζημιώσει τις φτωχές πλην όμως τίμιες εταιρείες του Hollywood, θα επαναλάβω αυτό που είχαμε γράψει και στην πρώτη του παρουσίαση, όταν το osarena ήταν μια από τις πρώτες σελίδες στο διαδίκτυο που γνωστοποίησε αυτό το λογισμικό,  με συνεχή ενημέρωση και οδηγίες, στα όσα επακολουθήσαν:

Δεν έχω απάντηση στο αν είναι “νόμιμο”, καθώς γενικότερα δεν ξέρω πώς ορίζει ο καθένας το “νόμιμο”. Είναι νόμιμος ο βομβαρδισμός αμάχων από το ΝΑΤΟ; Είναι νόμιμο να υπάρχουν άστεγοι και αδύναμοι; Μήπως η νομοθεσία είναι για να ελέγχει και να επιβάλλει στους αδύναμους; Μήπως η τρομοκρατία υπάρχει στους νόμους; Ρητορικά ερωτήματα για ορισμένους, κατασταλαγμένες απαντήσεις για άλλους.

Η νέα έκδοσή του, έχει κάπως πιο ανανεωμένο περιβάλλον, το οποίο πάντα παραμένει απλούστατο στην χρήση του, μπορώντας να το χρησιμοποιήσει ο καθένας και με δυο κλικ να παρακολουθήσει την ταινία/σειρά που επιθυμεί στην γλώσσα της αρεσκείας του (υποτιτλισμένη).

Screenshot-Popcorn TimeScreenshot-Popcorn Time-1

Χρήση του Pop Corn Time:

Την πρώτη φορά που θα το τρέξετε, θα σας ζητήσει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης του. Βασικά αυτό που ξεκαθαρίζει είναι πως η χρήση του γίνεται με προσωπική ευθύνη του καθενός:

Screenshot

Οι ταινίες/σειρές είναι κατηγοριοποιημένες ανά είδος και ανά δημοτικότητα/updates/χρονολογία/ονομαστική σειρά, για καλύτερη διευκόλυνση:

Screenshot-Popcorn Time-1Screenshot-Popcorn Time

Με κλικ στην ταινία που θέλετε, ανοίγει το παράθυρο με την περίληψή της και επιλογές για αμεση παρακολούθηση ή του trailer της. Στο κάτω δεξί μέρος, βρίσκονται οι υπότιτλοι, όπου ακουμπώντας εκεί το mouse σας, εμφανίζονται οι διαθέσιμες γλώσσες, μπορώντας να επιλέξετε, ενώ κάνοντας κλικ, στο πράσινο σημαδάκι στο δεξί μέρος, δείχνει και τους χρήστες που αλληλεπιδρούν και λίγο πιο κάτω και την ποιότητά της (πχ: 1080 p):

Screenshot-2Screenshot-1

Αντίστοιχη η διαδικασία και στις τηλεοπτικές σειρές, με την διαφορά πως οι υπότιτλοι, βρίσκονται στο άσπρο συννεφάκι στο κάτω μέρος, αφού επιλέξετε πρώτα το επεισόδιο που θέλετε:

Screenshot-Popcorn Time-3Screenshot-4Screenshot-3

Θα περιμένετε λίγο να φορτώσει (όπως είπαμε εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσής σας και τους υπολοίπους peers, όπως ακριβώς και στα torrents) και αμέσως θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε on-line:

Screenshot-Popcorn Time-4

Στο επάνω δεξί μέρος του παράθυρου έχει το κουμπάκι Χ, με το οποίο μπορείτε να επιστρέφετε στην προηγούμενη σελίδα, ενώ με το κουμπί που είναι σαν γρανάζι, ακόμα πιο πάνω, έχετε πρόσβαση στις λίγες και σαφείς επιλογές του:

Screenshot-Popcorn Time

ενώ στο ίδιο σημείο, λίγο πιο δίπλα, έχει πεδίο αναζήτησης και προσθήκη επιλεγμένων ταινιών/σειρών στην λίστα με τις προτιμήσεις σας (αυτό με την καρδιά), ώστε να τις παρακολουθήσετε όποτε θελήσετε (η προσθήκη στα "αγαπημένα", γίνεται με κλικ στην καρδούλα, στην μικρογραφία της κάθε ταινίας/σειράς από την λίστα):

Screenshot-Popcorn Time-1Screenshot-Popcorn Time

Κανονικά, μέσω ενος BitTorrent client θα μπορείτε να τις κατεβάσετε, μα δεν το εχω δοκιμάσει ώστε να το πω με βεβαιότητα και το πώς γίνεται.

Εγκατάσταση του Pop Corn Time:

Όπως είπαμε είναι διαθέσιμο για Linux (32b/64b), Windows και OSX με έτοιμα εκτελέσιμα αρχεία. Πιο συγκεκριμένα σε Linux, αφού το κατεβάσετε και το αποσυμπιέσετε, διπλό κλικ στο αρχείο με τ' όνομα: Popcorn-Time και σε τυχόν ερώτηση που θα σας κάνει, επιλέξτε Εκτέλεση, είτε με δεξί κλικ επάνω του > Άνοιγμα (Open):

Screenshot-1

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έκδοση beta 3.0 και μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του:

DOWNLOAD

>>> η σελίδα του στο GitHub, με τον κώδικά του.

Enjoy...

thanks στον Δημήτρη Γραμμενιάτη, για το info.

 • Σχόλια

88 Comments:

 1. Εικόνα Helen
  HelenΜάιος 14, 2014 21:32 ΜΜ

  Αν και η σωστή χρήση του γίνεται μέσω proxy, έχεις δίκιο, είναι φάουλ το συγκεκριμένο κομμάτι και γίνεται άμεσα update.
  Της νύχτας τα καμώματα (άρθρα), τα βλέπει η μέρα και τρομάζει καμία φορά και είμαι βεβαία πως ο Κωνσταντίνος δεν το έθεσε όπως έπρεπε, από κεκτημένη ώστε να βγάλει το άρθρο το ταχύτερο δυνατόν και να φανταστείς, ούτε που ασχολείται με αμερικανιές.

  Όσο για την τζάμπα δουλειά, μάλλον δεν έχεις πάει σε συγκροτήματα εφημερίδων και ΜΜΕ.

 2. Εικόνα CFC56
  CFC56 (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 14, 2014 21:10 ΜΜ

  Το να αποδίδεις μηδενική χρηματική αξία σε κάτι το οποίο χρησιμοποιείς παράνομο δεν είναι, ανήθικο είναι σίγουρα. Εξαιρούνται όσοι δουλεύουν τσάμπα με την θέληση τους, που δεν τους κόβω για πολλούς.

  "...αν και πλέον με τις καλές ταχύτητες που έχει το Tor, μπορείτε να τις παρακολουθείτε από εκεί, με συχνές αλλαγές διευθύνσεων."

  Αντιγράφω από το site του tor project (το οποίο υπενθυμίζω πως χρησιμοποιείται και από ανθρώπους στις χώρες των οποίων δεν περνάνε απόψεις τύπου "ο καθένας ορίζει το νόμιμο όπως θέλει")

  How can I share files anonymously through Tor?

  File sharing (peer-to-peer/P2P) is widely unwanted in the Tor network, and exit nodes are configured to block file sharing traffic by default. Tor is not really designed for it, and file sharing through Tor slows down everyone's browsing.

  Λεπτομέρειες όμως, δημιουργούμε προβλήματα στο tor, αλλά ας πρόσεχε το ΝΑΤΟ που βομβαρδίζει αμάχους, tor και NATO το ίδιο συνδικάτο...

  Τουλάχιστον το κομματάκι του κειμένου σας που αφορά το tor, οφείλετε να το διαγράψετε.

 3. Εικόνα Αλλοδαπός
  Αλλοδαπός (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 14, 2014 21:53 ΜΜ

  Δηλαδή σύντροφε CFC56, θεωρείς πως είναι ανήθικο να χρησιμοποιήσει κάποιος με πενιχρά έσοδα για την ψυχαγωγία του μέσα στο σπίτι, επειδή δεν του μένει σάλιο να πάει έξω, κάτι τέτοιο και όχι τα όσα κάνουν οι πολυεθνικές του θεάματος, που είναι άμεσα υπεύθυνες για ένα σωρό κατασταλτικούς νόμους, έχοντας συγχρόνως οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους σε δικαστήρια και φυλακές;

  Καταλαβαίνω με ποιον σκοπό έβγαλε ο Κωνσταντίνος το συγκεκριμένο, εντελώς αντιδραστικά και στο μότο του Pirate Everything και σε αυτό το πλαίσιο είμαι απόλυτα σύμφωνος.

 4. Εικόνα Haris
  HarisΜάιος 15, 2014 04:12 ΠΜ

  Βλέπεις όμως πως MS και Apple, αν θυμάσαι και απο το άρθρο για το BSD, πήραν τσάμπα τον κώδικα μέσα απο το BSD, τον ενσωμάτωσαν στα λειτουργικά τους, τα οποία στη συνέχεια αδειοδοτούν και πωλούν. Διότι αυτά που πήραν, πρωτόκολλα και δικτυακά είναι το ζουμί, καλά το MacOS πήρε και την δομή κιόλας... Κοίτα και αλλού αλληλοαντιγράφονται, και οι μουσικοί αντιγράφουνε ο ένας απ' τον άλλον και τα ενσωματώνουνε στα τραγούδια, και μετά πωλούν τους δίσκους τους, που υποτίθεται έχουνε ακόρντα και ιδέες αλλονών. Βέβαια αυτό, δεν είναι κακό το να αντιγράφεις ακόρντα ή μελωδίτσες να τα παραλάσσεις και λοιπά, γιατί αν δεν γινόταν αυτό, ούτε και μπλούζ θα υπήρχε...το θέμα έγκειται στα πουλήματα.

 5. Εικόνα Haris
  HarisΜάιος 15, 2014 03:54 ΠΜ

  Συμφωνώ για MS. Είναι προφανές πως η MS, η Apple, ή άλλες του κλειστού, αν ήθελαν, (και έχουν αυτή τη δυνατότητα), θα μπορούσαν να δίνουν τα Win με USB στικάκι hardware lock. Αυτή μάλιστα η μέθοδος κλειδώνει για συγκεκριμένο υπολογιστή. Αλλά δεν το κάνουν, διότι η αντιγραφή τις βολεύει στην διάδοση και καθιέρωση των προιόντων τους. Φυσικά και το Linux θα είχε κυριαρχήσει. Μπορώ να σου πώ και στο 95%. Με τόσες διανομές, εφαρμογές, desktops, δυνατότητες και προγράμματα ανοικτού; Ποιός θα πήγαινε να πλήρωνε για Win με περιοριστική άδεια.

 6. Εικόνα Haris
  HarisΜάιος 15, 2014 03:46 ΠΜ

  Θα σας βάλω να δείτε ένα ωραίο μικρό κείμενο που είχα διαβάσει σε ένα φόρουμ και μου έκανε εντύπωση στα επιχειρήματα.

  Η πληροφορία όντας άυλη, έχει την ιδιότητα να αντιγράφεται χωρίς κόστος. 

  Η κλοπή συνίσταται στην πρόκληση ζημίας ή βλάβης σε κάποιον.

  Άρα η αντιγραφή πληροφορίας ΔΕΝ είναι κλοπή ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

  Στην φύση άλλωστε η αντιγραφή είναι ευρέως διαδεδομένη. Όλοι για παράδειγμα μοιραζόμαστε τις ίδιες γενετικές πληροφορίες.

  Για να γίνει κλοπή και να εμπίπτει στης σχετικές διατάξεις του νόμου πρέπει ο παθών να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με αδιάσειστα στοιχεία και επιχειρήματα ότι η αντιγραφή του προκαλεί άμεση ζημιά.
  Για να μην εξετάσουμε το ότι πρέπει να αποδείξει και την ιδιοκτησία της πληροφορίας και αρχίσει και περιπλέκει το πράγμα.

  Κάτι τέτοιο τις περισσότερες φορές δεν είναι εφικτό διότι η αντιγραφή της πληροφορίας προκαλεί ΟΦΕΛΟΣ και σε αυτούς που την προωθούν και σε αυτούς που την δέχονται.

  Αυτό άλλωστε φαίνεται και στην πράξη διότι είναι προφανές ότι με την έλευση του διαδικτύου και κατά συνέπεια την μεγαλύτερη διάχυση της πληροφορίας ο κόσμος έγινε καλύτερος. Η διάχυση της πληροφορίας δεν λειτούργησε ανασταλτικά για την καινοτομία αλλά αντιθέτως την εξήρε. 

  Μόνο όταν υπεισέρχεται η άμεση εμπορική εκμετάλλευση της πληροφορίας πρέπει να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ζημίας και κατά συνεπεία η πληρωμή.

 7. Εικόνα Helen
  HelenΜάιος 15, 2014 02:02 ΠΜ

  @CFC56, αν και κάνεις κάποια άλματα λογικής στην συζήτηση, δεν πειράζει καθώς έμμεσα ή άμεσα όλα έχουν σχέση μεταξύ τους.
  Ναι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στις φυλακές λόγω πατεντών και πνευματικών δικαιωμάτων, όπως σου είπε και ο Αλλοδαπός με μια απλή αναζήτηση θα τα βρεις. Καθημερινοί άνθρωποι, όπως εσύ και εγώ.
  Έχεις αναλογιστεί πως αυτές οι πατέντες και πνευματικά δικαιώματα είναι καθαρά ένα προϊόν του καπιταλιστικού συστήματος που είναι άκρως ζημιογόνο για εμάς τους καθημερινούς ανθρώπους;
  Άραγε αν δεν υπήρχαν αυτές οι εξωφρενικές τιμές σε μουσική και θέαμα, θα υπήρχε η πειρατεία; Δουλειά άλλων δεν εκμεταλλεύτηκε και πατένταρε αλήθεια, η Microsoft και Apple που αναφέρεις; Παραβλέπεις πως την πειρατεία στο ίδιο της το λειτουργικό την ευνόησε και η ίδια η MS, έχοντας τελικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη; Άλλωστε η πειρατεία δεν είναι κλοπή και αφού κόπτονται ας διαφυλάξουν τα προϊόντα τους οι ίδιοι και όχι να επιβάλλουν κατασταλτικά μέτρα και νόμους τους οποίους εκμεταλλεύονται οι εξουσιαστές για έλεγχο των κοινωνιων.
  Το star system και όλο αυτό το πράγμα είναι ένα δημιούργημα που ευνοεί ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων οι οποίοι έτσι κι’ αλλιώς είναι οι κατέχοντες.
  Το σύστημα είναι δημιουργημένο για να ευνοεί τα αφεντικά και γι’ αυτό υπάρχει η μισθωτή σκλαβιά και οι υπερωρίες που λες. Όλα είναι δημιούργημα της υπερκαταναλωτικής κοινωνίας.

  Και ναι, υπαρχουν φόνοι που είναι δικαιολογημένοι με αθωωτικές αποφάσεις, μα όχι για τον καθημερινό άνθρωπο. Ποτέ για αυτόν. Μόνο για όσους έχουν την δύναμη που τους δίνει το σύστημα.

 8. Εικόνα CFC56
  CFC56 (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 14, 2014 23:59 ΜΜ

  Οι πολυεθνικές του θεάματος έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στις φυλακές; Χιλιάδες; Από που προκύπτει αυτό;

  Σχετικά με το pirate everything, στα λειτουργικά και στις εφαρμογές γραφείου αυτό βολεύει πάνω απ' όλα την Microsoft και κάνει ζημιά στο Linux και όχι μόνο. Οι μουσικοί δεν χάνουν, έχουν τις ζωντανές εμφανίσεις, στις ταινίες δεν νομίζω να χάνουν στην πράξη πολλά εισιτήρια οι εταιρίες. Καλό το τσάμπα, αλλά η οθόνη του κινηματογράφου καλύτερη.

  Σε ότι αφορά την τσάμπα δουλειά όπως το θέτει η φίλη το τι υπερωρίες δεν έχω πληρωθεί παλιότερα, καλύτερα μην το υπολογίσω. Αλλά εγώ αναφέρθηκα σε τσάμπα οικειοθελή εργασία. Εγώ δεν δουλεύω τσάμπα, επομένως δεν μπορώ να απαιτήσω να μου δωθεί δωρεάν το προϊόν εργασίας ενός άλλου.

  Δεν θα το παίξω αθώα περιστέρα, κι εγώ κατεβάζω αλλά καθαρά και μόνο για την ευκολία και επειδή ουσιαστικά δεν απαγορεύεται. Δεν νόμίζω να υπάρχει χρήστης internet κάτω των 50 που να είναι 100% νομοταγής. Ίσως κάποιοι φανατικοί της Apple. Αλλά δικαίωμα μου δεν είναι σε καμία απολύτως περίπτωση. Τώρα αν κάποιος δεν έχει λεφτά, ε υπάρχουν και φόνοι που είναι 100% δικαιολογημένοι και με αθωωτικές αποφάσεις...

 9. Εικόνα Αλλοδαπός
  Αλλοδαπός (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 15, 2014 00:37 ΠΜ

  Φίλτατε CFC56, η άγνοια δεν είναι δύναμη. Σοβαρά αναρωτιέσαι για το αν έχουν οδηγηθεί σε δικαστήρια και φυλακές άνθρωποι για αυτό;
  Κανε μια αναζήτηση τόσο διαδίκτυο, μα όσο θυμάμαι και στο forum του osarena, όπως και στο blog του υπαρχουν σχετικά άρθρα. Μα δεν ξέρεις την περιβόητη περίπτωση Γουνι με την 9χρονη;
  Δεν ξέρεις πόσες υπηρεσίες διαμοιρασμού έκλεισαν και πόσοι ιδιοκτήτες τους οδηγήθηκαν στα κρατητήρια; Δεν ξέρεις τι συνέβη, για παράδειγμα στην Αγγλία τα τελευταία 4-5 χρόνια με απλούς χρήστες; Και στις ΗΠΑ και στον Καναδά και στην Αυστραλία; (google it).
  Δεν έχεις ιδέα για τα νομοθετήματα των ACTA, SOPA, PIPA και τα υπόλοιπα;
  Δεν έχεις γνώση πως οι κατασταλτικοί νόμοι ελέγχου που υπάρχουν τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στην καθημερινή ζωή εκεί έξω, με αφορμή τις απαιτήσεις των πολυεθνικών του θεάματος;

  Δεν είναι παράνομο είπες; Και δεν υπάρχουν κατασταλτικοί μηχανισμοί;
  Λάθος φίλε μου. Για δες αυτό που έχουν εδώ τα παιδιά και ψάξε το πιο πολύ αν θελεις: http://osarena.net/news/aepi-se-parochous-blokarete-ton-diamirasmo-tora.html
  http://osarena.net/latest-articles/pnevmatika-dikeomata-pos-ke-pios-ta-diachirizete-stin-ellada.html

  Πολύ σωστά αναφέρει το άρθρο για proxy/Tor και γενικότερη αλλαγή ip, όχι μόνο για να παρακολουθείς πιο πολλά, μα για να φυλαχτείς.

  Και για τα όσα αναφέρεις περί ηθικής, νομιμότητας, εμένα μου έχει μείνει αυτό το άρθρο που ήταν και εκείνο που που γνώρισα το osarena: http://osarena.net/opinions/pos-i-patentes-dimiourgoun-plithorismo-krisis-ke-doulous.html

  Για ρίξε μια ματιά και στα μενού στο πάνω μέρος της σελίδας. Λες άδικα να ξελαρυγγιάζονται αυτοί οι άνθρωποι εδώ;
  Μάλλον τα ξέρεις λάθος τα πράγματα, ή μάλλον δεν τα ξέρεις καθόλου, οπότε για εσένα πρώτα από όλα, ενημερώσου.

 10. Εικόνα constantinos
  constantinosΜάιος 15, 2014 14:29 ΜΜ

  Δεν υπάρχουν άλλες οδηγίες. Κανε drag & drop το αρχείο του στο τερματικό σου και πες τι σφάλμα σου βγάζει.
  Σε μένα δουλεύει μια χαρά πάντως σε Mint 16.

 11. Εικόνα constantinos
  constantinosΜάιος 15, 2014 14:37 ΜΜ

  Επειδή είναι ανοιχτού κώδικα, φτιάχνουν διάφορες εκδοχές του. Προτιμήστε σε κάθε περίπτωση αυτό που αναφέρουμε στο άρθρο καλύτερα.

 12. Εικόνα Lakhs Lakkakos
  Lakhs Lakkakos (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 15, 2014 11:43 ΠΜ

  Θα μπορούσατε να δώσετε επιπλέον οδηγίες για την εγκατάσταση. Σε linux mint 16 cinnamon ΔΕΝ :(

 13. Εικόνα Kostas
  Kostas (χωρίς επαλήθευση)Μάιος 15, 2014 12:36 ΜΜ

  Αυτο http://www.time4popcorn.eu/ δεν το ιδιο προγραμμα? Εχουν δυο site?

 14. Εικόνα georgezaf
  georgezaf (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 07, 2014 20:30 ΜΜ

  yaourt -S popcorntime για arch ;)

 15. Εικόνα georgezaf
  georgezaf (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 07, 2014 22:04 ΜΜ

  το μονο σπαστικο οτι θελει ms-fonts στο arch....

 16. Εικόνα γιαννης
  γιαννης (χωρίς επαλήθευση)Ιουλ 06, 2015 00:04 ΠΜ

  Δεν μου ανοιγει το ποπκορν...

 17. Εικόνα constantinos
  constantinosΙουλ 06, 2015 15:00 ΜΜ

  Είτε τα experimental build, όπως είπε και ο koskai, είτε να βάλεις το Stermio που δείχνει να δουλεύει καλά σε γενικές γραμμές: http://osarena.net/stremio-mia-exeligmeni-efarmogi-gia-parakoloythisi-ta... Τα Popcorn-Time και Flixtor, έχουν πάλι πρόβλημα σε αυτή την έκδοση που μάλλον οφείλεται στις αλλαγές στις βάσεις δεδομένων των torrents.

 18. Εικόνα Maria
  MariaΙουλ 06, 2015 00:33 ΠΜ

  Γιάννη, μόλις το δοκίμασα και (ενώ στην αρχή δείχνει ότι φροτώνει κανονικά, μετά) μου βγάζει κι εμένα:

  Σφάλμα κατά την φόρτωση δεδομένων, δοκιμάστε αργότερα...

 19. Εικόνα koskal
  koskal (χωρίς επαλήθευση)Ιουλ 06, 2015 00:49 ΠΜ

  Καλημέρα,

  Κατεβάστε experimental build μεχρι να βγει καινουρια εκδοση. Εχει καποιο θεμα τωρα με την stable.

 20. Εικόνα sudo monkey
  sudo monkey (χωρίς επαλήθευση)Αυγ 22, 2015 23:31 ΜΜ

  Ειδηση της στιγμης (τουλαχιστον εγω πριν απο λιγο το εμαθα) ΑΚΟΥΣΤΕ!!

  Η αμερικανικη εταιρια παραγωγης ταινιων (αναθεμα και να ξερω ποια) μηνυει τους χρηστες (γυρω στους 10 εκαναν αυτο το '''''''φριχτο''''''' εγκλημα) του pop corn time οι οποιοι ΤΟΛΜΗΣΑΝ (Ω ΘΕΟΙ) να δουν την κωμωδια ''shoemaker'' (αν πληροφορηθηκα σωστα) και εκανε ''ΜΕΓΑΛΗ'' ζημια στην ταινια. Τους βρηκαν μεσω της IPς τους!!! Ω ΝΑΙ!! Κανονικη μηνυση!! Απο τη στιγμη που δεν μπορουν πλεον να βρουν διαχειρηστες ιστοσελιδων τωρα ψαχνουν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ!!

  Υ.Γ. Δεν ξερω αν εχουν επαναληφθει τετοιου ειδους περιστατικα στο παρελθον σε σχεση με το pop corn time τουλαχιστον εγω πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο για το pop corn time ουτε ξερω αν ειμαι λιγο εξω σε οτι αφορα την ημερομηνια καθως ουτε καν την ταινια δεν εχω ακουστα. Επισης δεν ξερω και ειναι το καταληλοτερο αρθρο για να γραψω αυτην την ειδηση να με συμπαθατε...

 21. Εικόνα phaidra
  phaidra (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 16, 2015 19:26 ΜΜ

  ola kala

 22. Εικόνα aggelos
  aggelos (χωρίς επαλήθευση)Σεπ 19, 2015 14:31 ΜΜ

  einai telio

 23. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 06, 2015 11:01 ΠΜ

  Εχω αντιμετωπισει προβλημα με τους υποτιτλους στο season 4 απο το 9 επεισοδιο και μετα, δεν παιζουν ενω επιλεγω Ελληνικα...
  Υπαρχει απιο προβλημα η εγω δεν κανω κατι καλα?

 24. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 06, 2015 12:01 ΜΜ

  Εχω αντιμετωπισει προβλημα με τους υποτιτλους στο season 4 απο το 9 επεισοδιο και μετα, δεν παιζουν ενω επιλεγω Ελληνικα...

  Άννα, σε ποια σειρά αναφέρεσαι; (Αν δεν μας πεις την σειρά, δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε.)

 25. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 06, 2015 11:14 ΠΜ

  Προσπαθω να δω το vampire diaries αλλα δεν εμφανιζει υποτιλους σε κανενα επεισοδιο αν και εχω επιλεξει τους ελληνικους. Μηπως κανω εγω κατι λαθος η υπαρχει καποιο προβλημα?

 26. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 06, 2015 12:08 ΜΜ

  Οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά σε όποιο επεισόδιο δοκίμασα, πχ αυτήν την στιγμή έχω ανοιχτό το 5ο επεισόδιο, «The Reckoning», του 3ου κύκλου της σειράς «The Vampire Diaries», και παίζουν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι:

  Στα προηγούμενα επεισόδια...

  - Εσύ πρέπει να είσαι η Ελένα.

  - Γιατί είμαστε ολόιδιες;

  ΥΓ: Μάλιστα, μου εμφανίστηκαν αμέσως οι ελληνικοί υπότιτλοι - δεν χρειάστηκε καν να κάνω το βήμα που λέει το άρθρο:

  Αντίστοιχη η διαδικασία και στις τηλεοπτικές σειρές, με την διαφορά πως οι υπότιτλοι, βρίσκονται στο άσπρο συννεφάκι στο κάτω μέρος, αφού επιλέξετε πρώτα το επεισόδιο που θέλετε:

 27. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 06, 2015 12:22 ΜΜ

  Μαρια εμενα δεν μου εμφανζει σε κανενα επεισοδιο τους υποτιτλους, ακομα και σε αυτο που δοκιμασες εσυ. Ενω οταν επιλεγω επεισοδιο μου εμφανιζει οτι υποστιριζει τους ελληνικους υποτιτλους, οταν ξεκιναει να παιζει, οι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται και μου λεει κατω δεξια subtitles off και δεν μου εμφανιζει καμια γλωσσα....

 28. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 06, 2015 12:48 ΜΜ

  Άννα, δοκίμασα πολλά επεισόδια και έχω παντού ελληνικά (μέχρι και σε ταινίες τσέκαρα να φανταστείς - για να δω αν άλλαξε κάτι με τους υπότιτλους).

  1. Έλεγξες αυτό που σου είπα με τις Ρυθμίσες; Αν δηλαδή είναι ενεργοποιημένοι από κει οι ελληνικοί υπότιτλοι;

  2. Αν από τις Ρυθμίσες (Ρυθμίσεις > Υπότιτλοι Προκαθορισμένοι υπότιτλοι > Ελληνικά) δεις πως έχεις κανονικά ρυθμίσει ελληνικούς υπότιτλους, έκανες το update / αναβάθμιση του Popcorn Time στην νέα του έκδοση; Δες αυτό το άρθρο: http://osarena.net/ananeomeno-popcorn-time-kai-telos-gia-flixtor

 29. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 06, 2015 12:30 ΜΜ

  Γενικότερα, βλέπεις ελληνικούς υπότιτλους στο Popcorn Time;

  btw, για πάνε

  Ρυθμίσεις

  [πάνω δεξιά, στην ροδέλα (που, αν ακουμπήσεις πάνω τον κέρσορα, γράφει «Ρυθμίσεις») η οποία είναι ακριβώς κάτω από το «x» (με το οποίο κλείνεις το Popcorn Time)].

  Κλικ στην ροδέλα / Ρυθμίσεις και εκεί που λέει:

  Υπότιτλοι Προκαθορισμένοι υπότιτλοι

  με το βελάκι (κλικ πάνω στο βελάκι), επέλεξε:

  Ελληνικά

  [έχει βέβαια και πιο πάνω πεδίο, το πρώτο-πρώτο, που λέει:

  Περιβάλλον Προκαθορισμένη γλώσσα > Ελληνικά (πάλι, με το βελάκι, επιλέγεις: Ελληνικά)

  το οποίο όμως είναι για να σου εμφανίζεται το Μενού / το Περιβάλλον του Popcorn Time στα ελληνικά]

 30. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 06, 2015 12:52 ΜΜ

  Μαρια εμενα στις ρυθμισεις εχει μονο default language που ειναι τα Αγγλικα και για τους υποτιτλους εχει μονο την επιλογη font size και οχι να επιλεξω γλωσσα.

 31. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 06, 2015 13:05 ΜΜ

  Άννα, κάνε λίγο τότε το update / αναβάθμιση του Popcorn Time στην νέα του έκδοση από το άρθρο που είπαμε: http://osarena.net/ananeomeno-popcorn-time-kai-telos-gia-flixtor

 32. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 06, 2015 13:11 ΜΜ

  Τελικα βρηκα τι φταιει ειχα κατεβασει παλαιοτερη εκδοση. Το απεγκατεστησα και κατεβασα την πιο καινουρια που εχει ελληνικο περιβαλλον και μου παιζει κανονικα τωρα τους υποτιτλους. Ευχαριστω Μαρια, αυτα που μου ειπες με βαλανε σε σκεψεις γιατι το περιβαλλον δεν ειχε καμια χεση με αυτα που μου ελεγες εσυ και ετσι καταλαβα οτι εχω λαθος εκδοση

 33. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 06, 2015 13:24 ΜΜ

  Ω, μα σας παρακαλώ κυρία μου, σύνθημά μας η εξυπηρέτησή σας :D

  ΥΓ1: Στις παλαιότερες εκδόσεις θυμάμαι πως χρειαζόταν κάθε φορά να ρυθμίζεις τους υπότιτλους στα ελληνικά, όπως λέμε σε αυτό το άρθρο, δηλαδή: 

  - για τις σειρές, από το άσπρο συννεφάκι στο κάτω μέρος δεξιά, αφού επιλέγαμε πρώτα το επεισόδιο που θέλαμε

  - για τις ταινίες, οι υπότιτλοι ήταν (και είναι ακόμα, απλά τώρα πλέον κρατάει την ρύθμιση της γλώσσας που έχουμε κάνει από τις Ρυθμίσεις) κάτω δεξιά, όπου ακουμπώντας εκεί το mouse μας, εμφανίζονται οι διαθέσιμες γλώσσες.

  ΥΓ2: btw, αν έχεις Λίνουξ, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε διαδικασία απεγκατάστασης. Η αναβάθμιση σε νέα έκδοση γίνεται με 2-3 κλικ, όπως λέμε στο άρθρο http://osarena.net/ananeomeno-popcorn-time-kai-telos-gia-flixtor

 34. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 06, 2015 13:35 ΜΜ

  Δεν εχω Linux οποτε εκανα απεγκατασταση και κατεβασα την καινουρια εκδοση που μου εστειλες σε link για να ειμαι σιγουρη και τωρα παιζει κανονικα :D Σε ευχαριστω πολυ και παλι για τις αμεσες απαντησεις σου ;-)

 35. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 06, 2015 13:44 ΜΜ

  Αν και καθήμενη (υποθέτω, για να γράφεις :P ), ορθώς έπραξες.

 36. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 21, 2015 12:06 ΜΜ

  Καλημερα σας! Απο χθες δεν εμφανιζονται οι ταινιες και οι σειρες , οταν ανοιγω το popcorn μου βγαζει ενα μηνυμα " Το απομακρυσμενο API σειρων και ταινιων, απετυχε να ανταποκριθει, παρακαλω ελεγξτε το http://status.popcorntime.io και δοκιμαστε ξανα αργοτερα". Ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει καποιο γενικο προβλημα, η μονο εγω το εχω?

 37. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 21, 2015 13:33 ΜΜ

  Άννα, το ίδιο μήνυμα βλέπω πως παίρνω κι εγώ. Να δούμε λίγο τι συμβαίνει και θα ενημερώσουμε.

 38. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 21, 2015 13:13 ΜΜ

  Νομιζω οτι καταλαβα τι συμβαινει...μαλλον η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος εβαλε το "χερακι της" και στο popcorn......:(

 39. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 21, 2015 18:35 ΜΜ

  Άννα, εδώ είναι το τι συνέβη αλλά και η λύση: http://osarena.net/hrima-kai-minyseis-dialyoyn-tin-omada-toy-popcorn-time

 40. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 21, 2015 18:42 ΜΜ

  Αυτη την εκδοση ειχα πρωτοκατεβασει και ειχα προβλημα με τους υποτιτλους (βλεπε προηγ. συνομιλια). Τεσπα θα την ξανακατεβασω και ο θεος βοηθος. Ευχαριστω Μαρια.

 41. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 21, 2015 19:08 ΜΜ

  Α μάλιστα, Άννα, εσύ δεν είχες αρχικά εγκαταστήσει την έκδοση που προτείναμε. Τα προβλήματα αυτής της έκδοσης που είχες, τα αναφέρουμε στο άρθρο που έδωσα το λινκ του: http://osarena.net/popcorn-time-vs-popcorn-time

  Πες μας τι έγινε τελικά γιατί, όπως είπες κι εσύ στην προηγούμενη κουβέντα μας, με αυτήν την έκδοση ήταν που είχες τα προβλήματα.

 42. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 21, 2015 23:28 ΜΜ

  Οκ, θα κοιταξω πως πανε τα επεισοδια απο το vampire diaries, γιατι εκει ειχα το προβλημα και θα σας πω....

 43. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 22, 2015 16:46 ΜΜ

  Άννα, στην έκδοση popcorntime.io (που είχαμε πει και είχες κατεβάσει - ελπίζω να μην πρόλαβες να την αντικαταστήσεις) στις σειρές, σήμερα (γιατί εχθές δεν άνοιγαν σε μένα οι σειρές - σε άλλους όμως έπαιζαν κανονικά οι σειρές) παίζουν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι σε όποιο επεισόδιο δοκίμασα από τον 4ο κύκλο και μετά της σειράς «The Vampire Diaries» που θέλεις:

  Σεζόν 4 («O Come, All Ye Faithful»): Επεισόδιο 9:

  Το Μύστικ Φωλς.
  Το μέρος που γεννήθηκα.
  - Είναι το σπίτι μου.
  -Και το δικό μου.
  -Και το δικό μου.
  Εδώ και αιώνες ζούσαν ανάμεσά
  μας υπερφυσικά πλάσματα.

  Αλλά και το 10ο επεισόδιο της σεζόν 4:

  Σεζόν 4 («After School Special»): Επεισόδιο 10:

  Με λένε Ελένα Γκίλμπερτ.
  Είμαι βρικόλακας.
  Μαθαίνω να επιβιώνω,
  αλλά υπάρχουν επιπλοκές.

  Δοκίμασα όλους του κύκλους / σεζόν, πχ στον τελευταίο, τον 7ο:

  Σεζόν 7: Επεισόδιο 1ο:

  Στα προηγούμενα επεισόδια...
  Όσο εσύ παραμένεις ζωντανή,
  η Ελένα θα παραμείνει κοιμισμένη.

 44. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 22, 2015 16:55 ΜΜ

  ΥΓ: Η σελίδα της έκδοσης popcorntime.io ανοίγει κανονικά σήμερα.
  [Μόνον οι ταινίες δεν μου ανοίγουν και βγάζουν το μήνυμα που λέγαμε].

 45. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 22, 2015 20:39 ΜΜ

  Δες και εδώ τις εξελίξεις: http://osarena.net/popcorn-time-epanerhetai-stadiaka-kai-ananeomeno

 46. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 22, 2015 22:34 ΜΜ

  Μαρια μπερδευτηκα, τελικα ποια εκδοση του popcorn θα παιζει, εχω και τις δυο. Τωρα προσπαθησα να μπω στην εκδοση 5.4 αλλα δεν μου ανοιγε τις σειρες...

 47. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 22, 2015 23:39 ΜΜ

  Χα χα χα. Λοιπόν, εγώ μιλάω για την εκδοχή popcorntime.io που βρίσκεται στην έκδοση 3.8.5 για Linux. Oι σειρές μου ανοίγουν κανονικά σήμερα όπως σου είπα. Στην σελίδα τους βλέπω πως και στα Windows είναι στην ίδια έκδοση, στην 3.8.5 δηλαδή.

  Αν έχεις λοιπόν την έκδοση popcorntime.io θα σου παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι στις σειρές (ακόμα και αν έχεις προηγούμενη έκδοση, πριν την 3.8.5 δηλαδή).

  Αν κάποιος δεν έχει ήδη το popcorntime.io, την στιγμή αυτή δεν μπορεί ακόμα να το κατεβάσει γιατί ακόμα δεν λειτουργεί το download λινκ τους (όπως τονίζουμε στο άρθρο: http://osarena.net/popcorn-time-epanerhetai-stadiaka-kai-ananeomeno).
  Λίγες ώρες υπομονή μας ζητάνε οι προγραμματιστές του.

  ΥΓ: Οι δύο εκδοχές αναπτύσσονται από δύο διαφορετικές ομάδες. Η μία ομάδα αναπτύσσει την popcorntime.io και η άλλη την popcorntime.se
  Γιατί συνιστούμε (σε όποια έκδοση και να βρισκόταν την στιγμή που την κατέβασες) την εκδοχή popcorntime.io (και όχι την popcorntime.se), το εξηγούμε στο άρθρο: http://osarena.net/popcorn-time-vs-popcorn-time (ουσιαστικά, γιατί βγάζει προβλήματα).

  ΥΓ2: Αν δεν σε ξεμπέρδεψα Άννα, πες μου να το πάμε άλλη μία :D .

 48. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 23, 2015 00:24 ΠΜ

  Λοιπον, μαλλον η εκδοση 5.4 που εγινε 3.8.5 ειναι το popcorntime.io γιατι ειναι αυτη που μου παιζει κιολας και με υποτιτλους (επιτελους). Ελπιζω να μην υπαρξουν αλλα προβληματα... ;-D
  Ευχαριστω Μαρια...

 49. Εικόνα Maria
  MariaΟκτ 23, 2015 00:55 ΠΜ

  Σημασία έχει ότι δουλεύει.
  Πάντως Άννα:
  α) Για να δεις ποια εκδοχή έχεις: πήγαινε στον φάκελλό του (που έχεις στο κομπιούτερ σου), στο έγγραφο αδείας του «LICENCE.txt» και θα δεις να λέει στην 2η γραμμή (εγώ που έχω την εκδοχή .io):

  Popcorn Time and the contributors (popcorntime.io)

  [Και στο README το γράφει βέβαια]

  2) Για να δεις ποια έκδοση έχεις, ανοίγοντας το Popcorn Time, πήγαινε στο μενού του πάνω δεξιά, κάνε κλικ στο κουμπάκι «i» (που αν ακουμπήσεις πάνω πάνω τον κέρσορα, γράφει «Σχετικά» - είναι πριν από τις Ρυθμίσεις).
  Κάτω δεξιά, θα εμφανιστεί η έκδοση. Σε μένα, αυτήν την στιγμή γράφει: 0.3.8.5
  [η έκδοση 3.8.5 δηλαδή].

  Όπως και να έχει όμως, για οτιδήποτε, εδώ είμαστε πάλι.

   

 50. Εικόνα anna
  anna (χωρίς επαλήθευση)Οκτ 23, 2015 01:14 ΠΜ

  Αυτη που παιζει ειναι 3.8.5 (οπως εμφανιζεται στο φακελλο του) ή 5.4 (οπως εμφανιζεται στο κουμπακι "i")
  Οπως και να την λενε, τουλαχιστον παιζει κανονικα με τα "ολα" της :D. Ελπιζω να παραμεινει ετσι...

 51. Σελίδες

Scroll to Top