BETA

Καπιταλισμός talk: Κάνε το με το iPad σου

Εικόνα Maria

Τελικά, μπορείς να κάνεις τα πάντα με την τεχνολογία. Και όταν λέμε τα πάντα, κυριολεκτούμε. Ακόμα και ο έρωτας, η πηγή ζωής, έχει γίνει ένα sex toy στα χέρια της Apple (και της κάθε Apple δηλαδή).

Ένας προσομοιωτής και... κάνεις σεξ με το τάμπλετ σου! Ο λόγος για το Launchpad, της εταιρείας Fleshlight, που σας βοηθάει να αποκτήσετε μια πιο... προσωπική (να το πω, οικεία να το πω;), σχέση (πάντως θα το πω) με το τάμπλετ σας. Τόσο οικεία, που φτάνει στα όρια της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης.
Τι είναι όμως το Fleshlight; Ένα ειδικό αξεσουάρ που προσαρμόζεται με την ειδική θήκη του στο iPad σας για να σας βοηθήσει σε μια... κρίσιμη στιγμή -αφού η ειδική υποδοχή του κατασκευάστηκε έτσι, που να θυμίζει γυναικείο αιδοίο (σοβαρά). Τι θέλει να πει ο ποιητής με το “κρίσιμη στιγμή”; Ένα, αχμ, όχι και τόσο αθώο βίντεο που παρακολουθείτε (δεν θέλω απορίες :P ). Ή όταν μιλάτε με την φίλη σας στο Skype και... (πείτε μου τώρα ότι περιμένετε εμένα να σας πω τα παρακάτω;).


Βέβαια, το ριψοκινδινεύετε αφού το πιο πιθανόν είναι η παρτενέρ σας να σας ρωτήσει:

Τι στο καλό, π@δάς το κινητό σου;

Αυτό ονομάζεται f * cking from the hips [Picture: The Earl]

Το Fleshlight Launchpad, έχει το σχήμα του φακού και η ειδική υποδοχή του θυμίζει γυναικείο κόλπο, προκειμένου να... διηθείτε πλήρως σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε.

Αν και το όλο θέμα μπορεί να φαίνεται κάπως γελοίο, το Launchpad είναι γεγονός και μπορείτε να το προμηθευθείτε online, έναντι 20 δολαρίων. Για πιο... τρελά γούστα, υπάρχουν και οι πιο ακριβές εκδόσεις (βλέπετε, τα γούστα πλερώνονται).

Για την ιστορία, το ηλεκτρονικό παιχνίδι Grand Theft Auto V (της Rockstar North) διακωμώδησε το Launchpad, πριν καν έρθει στο προσκήνιο.

Αλήθεια, περιμένατε ποτέ ότι θα αποκτήσετε τόσο... στενή σχέση με το τάμπλετ σας;

Η ιστοσελίδα του Fleshlight Launchpad: fleshlight-international.eu/launchpad

Επίλογος: Η ξεφτίλα του καπιταλισμού, η ξεφτίλα της τεχνολογίας, η υποβάθμιση του ανθρώπου.

 • Σχόλια

21 Comments:

 1. Εικόνα Soulrain
  SoulrainMar 06, 2015 22:49 ΜΜ

  Καλά όλα αυτά αλλά δεν ισχύει το "κανείς δεν το ζήτησε". Το ζήτησαν οι κάθε λογής βαρεμένοι (για να μη χρησιμοποιήσω χειρότερο χαρακτηρισμό) που τη βρίσκουν να "πηδάνε" φουσκωτές κούκλες, το Fleshlight στην προ-tablet εκδοχή του (υπάρχει και do-it-yourself υποκατάστατο με δύο σφουγγάρια σ' ένα ποτήρι) και οτιδήποτε έχει τρύπα. Γενικότερα, η κακή εκδοχή του καπιταλισμού, εκτός από το να δημιουργεί τεχνητές ανάγκες (οι οποίες βέβαια έχουν πάντα στόχο συγκεκριμένου νοητικού επιπέδου άτομα), ενίοτε βρίσκει τρόπο να θησαυρίσει από ήδη υπάρχουσες.

  Κι εμείς τα βάζουμε με το Fleshlight αλλά, όσον αφορά τους χρήστες του, δεν αναφωνούμε σε ομηρική διάλεκτο "what the fuck is wrong with these people?".

 2. Εικόνα Maria
  MariaMar 06, 2015 23:24 ΜΜ

  Βλέπεις, Soulrain, οι ετιαρείες -και ο καπιταλισμός εν γένει- ξέρουν πολύ καλά τι να εκμεταλλευτούν (αυτό, το "what the fuck is wrong with these people?").

  Και δυστυχώς, ο άνθρωπος αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι γίνεται υποχείριό τους με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο.

 3. Εικόνα Soulrain
  SoulrainMar 06, 2015 23:33 ΜΜ

  Έλα μωρέ Μαρία. Τη βρίσκω εγώ με διάφορα εξαρτήματα, γίνομαι ζώο που δε μπορεί να καταπραΰνει τα ένστικτά του (αν υποθέσουμε ότι είναι ένστικτο και όχι εγκεφαλική βλάβη) και γίνομαι υποχείριο όταν κάποια εταιρεία μου πουλάει τα εξαρτήματα αυτά;

  Δε μας απασχολεί το γιατί κάποιοι πηδάνε μεταλλικά και διάφορα άλλα αντικείμενα αλλά μας καίει η εταιρεία που τα φτιάχνει; Εγώ, ως άντρας, το θεωρώ κατάντια αυτό το πράγμα.

 4. Εικόνα Maria
  MariaMar 06, 2015 23:53 ΜΜ

  Ξέρεις, Soulrain, γιατί μιλάω για τις εταιρείες; Γιατί (σίγουρα ο άνθρωπος μεν “την βρίσκει” με αυτές τις συσκευές αλλά οι εταιρείες), αντί να αξιοποιήσουν την τεχνολογία προς όφελος των ανθρώπων, την υποβιβάζουν, αναπτύσσοντας gadgets (μαραφέτια, κοινώς “συσκευές”) που τον ξεφτιλίζουν, που τον κάνουν (ή τέλος πάντων τον “παροτρύνουν” να γίνει) ζώο.

 5. Εικόνα Soulrain
  SoulrainMar 07, 2015 00:07 ΠΜ

  Dear Mary, εταιρείες που βγάζουν κέρδος με "ανήθικο" τρόπο θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν όσο υπάρχει τρόπος να βγάζουν κέρδος. Δεν έχουν υποχρέωση να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Αντίθετα, οι άνθρωποι έχουμε υποχρέωση να εμποδίσουμε την εμφάνιση τέτοιων εταιρειών.

  Στη συγκεκριμένη περίπτωση (περίεργο, δεν έχουμε ξεφύγει από το θέμα) δεν έφτιαξε η τάδε εταιρεία το Fleshlight κι αυτό έκανε τους ανθρώπους βαρεμένους. Το αντίστροφο συνέβη. Υπήρχαν οι βαρεμένοι και η εταιρεία απλά το εκμεταλλεύτηκε. Καλώς ή κακώς, πέραν των διαπιστωμένων ιατρικών παθήσεων, δεν απαγορεύεται να εκμεταλλευτείς την ηλιθιότητα.

  Μην είμαστε φασίστες. Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα ;-)

 6. Εικόνα bobos reloaded
  bobos reloadedMar 07, 2015 00:13 ΠΜ

  Ολα αυτα ειναι προιοντα της καπιταλιστικης υποκουλτουρας.

 7. Εικόνα Maria
  MariaMar 07, 2015 00:23 ΠΜ

  Χα χα χα, ναι όντως δεν πρέπει να είμαστε φασίστες. Ο καθένας έχει δικαίωμα στον έρωτα ;-)

  Αμφιβάλλεις όμως, Soulrain, ότι ανάμεσα σε αυτούς τους βαρεμένους είναι και οι άλλοι (οι “λιγότερο” ας πούμε βαρεμένοι) που θα μπουν στο τρυπάκι να το αγοράσουν ακόμα και από περιέργεια;

  Κι εγώ δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι οι εταιρείες (κι εγώ τόση ώρα απορώ που δεν έχουμε -ακόμα- ξεφύγει από το θέμα· να το κοιτάξουμε αυτό :P ) δίνουν δεκάρα τσακιστή για εμάς. Στόχος τους είναι το υπερκέρδος, αυτό και μόνο αυτό. Όχι όμως ξεφτιλίζοντας την τεχνολογία.

 8. Εικόνα Soulrain
  SoulrainMar 07, 2015 00:37 ΠΜ

  Μαρία, θεωρώ ότι ένας "σοβαρός" άντρας δε θα καταδεχτεί να ξεπέσει. Ο ημι-πειραγμένος στον εγκέφαλο, ήταν χαμένος εξαρχής.

  Δεν τον καταλαβαίνω τον κόσμο. Δε μπορείς να βρεις γυναίκα ρε αδερφέ; Πλήρωσε και πήγαινε με μία. Οι πουτάνες δηλαδή πώς θα ζήσουν; (με συγχωρείτε για τη λέξη). Θα βγουν στο πεζοδρόμιο; Πώς αλλάζουν έτσι οι καιροί; Μέχρι την εποχή μου, τα αγοράκια γνώριζαν τον έρωτα με τη Μαρία Παλάμη (δεν ευθύνομαι εγώ για τη συνωνυμία, η λαϊκή παράδοση την ονομάζει έτσι). Τώρα τι; Το Fleshlight; Και θα πρέπει να αναθεωρηθούν κι ένα σωρό εκφράσεις; Θα λένε δηλαδή οι μελλοντικές γενιές "σε βάρεσε το Fleshlight κατακούτελα", "α, αυτός είναι α-Fleshlight-ος" και διάφορα τέτοια;

  Ω καιροί, ω ήθη. Μα πού πάμε ωρέ, πού πάμε;

 9. Εικόνα Maria
  MariaMar 07, 2015 00:43 ΠΜ

  Soulrain,

   

  btw, αυτό περί Μαρία Παλάμη δεν το ήξερα :D

 10. Εικόνα Soulrain
  SoulrainMar 07, 2015 00:56 ΠΜ

  Φίλη Μαρία, δεν το ήξερες διότι είσαι κορασίς. Είναι προαιώνια παράδοση και χαίρομαι που σε επιμόρφωσα. Φαντάζομαι μελλοντική σκηνή όπου η σύντροφος θα ρωτάει το σύντροφο "πες μου, είναι καλύτερο από εμένα";

  Κάτι τέτοιες στιγμές κατανοώ γιατί οι παππούδες μας μας αντιμετώπιζαν σαν να ήμασταν εξωγήινοι.

 11. Εικόνα Maria
  MariaMar 07, 2015 01:16 ΠΜ

  Και τώρα πλέον μία επιμορφωμένη κορασίς :-)

  Λες να φτάσουμε ποτέ στο σημείο να συγκρίνουμε την σύντροφο με το μηχάνημα; (εκεί θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα, δεν νομίζεις;)

 12. Εικόνα DarkGoth
  DarkGothMar 10, 2015 01:26 ΠΜ

  σκεφτειτε και οι 2 (μαρια και soulrain) μια αλλη πλευρα:... οτι αυτοι οι τελειωμενοι που πανε και παιρνουν αυτες τις παπαριες, εχοντας εγκεφαλο μικροτερο και απο μαστουρωμενη αμοιβαδα μετα απο λοβοτομη, θα π#δανε το κινητο και δεν θα π#δανε κανονικα. οποτε δεν θα διαιωνιζουν το τζαζεμενο DNA τους. ετσι θα απαλλαγει καποια στιγμη ο κοσμος απο την ηλιθιοτητα. οποτε και οι εταιριες, μην εχοντας αγοραστες για τις αηδιες, δεν θα τις παραγουν πλεον.

 13. Εικόνα Maria
  MariaMar 10, 2015 01:43 ΠΜ

  Η αλήθεια είναι, DarkGoth, πως δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι.

  Χμμμμμ,,, :D

 14. Εικόνα DarkGoth
  DarkGothMar 10, 2015 04:11 ΠΜ

  που παμε? εκει που εμεις φταναμε το πολυ στο να βαζουμε μια φωτογραφια καποιας αιθεριας κορασιδος για φοντο στον υπολογιστη, και σταματουσαμε εκει, τωρα παμε στα σπυριαρικα καβλαντισμενα πιτσιρικια που θα μαμανε (κυριολεκτικα ομως, γιατι μεχρι τωρα το εννοουσαμε μεταφορικα για ΧΡΗΣΤΕΣ) και το ιδιο το πισι (γιατι τετοια θα βλεπουμε δυστυχως ολο και συχνοτερα, εκτος και αν εκλειψει το DNA τους), αντι για την μαρια παλαμος (εγω την ξερω σαν παλαμος, οχι παλαμη. μαρια σορρυ η συνωνυμια βλεπεις ειναι λιγο περιεργη), η, μια πραγματικη αιθερια κορασις. και σε λιγο θα παρουσιαζουν και στερητικα κιολας οταν το κινητο κλανει πομολα απο μπαταρια. εκτος αν το φορτιζουν με το π0υ+$0δαχτυλιδι-φορτιστη. ω, ναι, υπαρχει και αυτο, και το ειδα και αρκετα προσφατα. ενα πραγμα σαν δαχτυλιδι που το φορας στον... γιαννουκο, και οταν κανεις εργοχειρο (παλαμος δηλαδη, η, αυτο το fleshκατι), αυτο με καποιον τροπο παραγει ρευμα για φορτιση κινητων, ταμπλετ, και συναφων γκατζετ.

  αναρωτιεμαι παντως, σε ολους αυτους τους καθυστερημενους αγοραστες των εν λογω μαραφετιων, δεν ειπε κανεις οτι υγρα και ηλεκτρονικα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ? οταν θα "χτυπανε το χταποδι" και θα αμολιουνται τα ζουμια τον κατηφορο, θα βραχυκυκλωσουν ολα, και μπορει και να παθει και κανα ηλεκτροσοκ κανεις απο δαυτους, και μετα να λενε οτι πεθανε απο υπερβολικο κοπανημα. ενταξει, και αν εισαι μεταλλας/γκοθας, παλι μπορει να παθεις απο το κοπανημα (headbanging/moshpit), αλλα αυτο ειναι τελειως διαφορετικο απο το να σε βρουν με το μαραφετι στον γιαννουκο, τα μαλλια σηκωμενα προκα, και ενα μονιμο υφος αποβλακωμενης αμοιβαδας.

 15. Εικόνα Soulrain
  SoulrainMar 06, 2015 23:36 ΜΜ

  Δεν ξέρω. Ώρες-ώρες προβληματίζομαι που δε δήλωσα συμμετοχή για την αποστολή στον Άρη. I don't wanna live on this planet anymore.

 16. Εικόνα bobos reloaded
  bobos reloadedMar 07, 2015 01:04 ΠΜ

  Αυτο παντως το συστημα με το ποτηρι και τα σφουγγαρια δεν το ηξερα. Θα το δοκιμασω. Ειναι αποτελεσματικο?

 17. Εικόνα Soulrain
  SoulrainMar 07, 2015 01:13 ΠΜ

  @bobos reloaded 2 Πιστεύεις σοβαρά ότι το έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν είναι αποτελεσματικό; Σε βίντεο στο YouTube θα το δεις. Όπως θα δεις κι άλλους που τη βρίσκουν με κατσικούλες. Μη με προσβάλλεις (έμμεσα) σε παρακαλώ.

 18. Εικόνα bobos reloaded
  bobos reloadedMar 07, 2015 01:41 ΠΜ

  Με κατσικουλες τη βρισκουν οι δανειστες μας οι πολιτισμενοι Ουννοι που ειναι μορφωμενοι και εργατικοι, οχι τεμπεληδες σαν εμας.

 19. Εικόνα bobos reloaded
  bobos reloadedMar 07, 2015 16:50 ΜΜ

  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Γερμανοί κτηνοβάτες

  https://www.youtube.com/watch?v=xCwj0fkz4OU

 20. Εικόνα AndreasV
  AndreasVMar 07, 2015 13:37 ΜΜ

  [[{"fid":"984","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"class":"media-element file-default"}}]]

 21. Εικόνα Πράος
  ΠράοςMar 29, 2015 17:58 ΜΜ

  .................................

Scroll to Top