BETA

1. Αναζήτηση πριν από την δημοσίευση. Χρησιμοποιήστε μία από τις λειτουργίες αναζήτησης της ιστοσελίδας μας πριν δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας. Αν θέλετε να κάνετε μια ερώτηση ή να μοιραστείτε κάτι νέο, είναι πολύ πιθανό κάποιος να έχει ήδη ρωτήσει αυτή την ερώτηση ή να έχει απαντηθεί στο παρελθόν.

2. Στοιχειώδεις κανόνες ανθρώπινης συμπεριφοράς

2.1 Γλώσσα: Το OSARENA.net είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα.. Ως εκ τούτου, ό,τι είναι "θεμιτό" για εσάς, μπορεί να μην είναι "εντάξει" για κάποιον άλλον. Παρακαλούμε να σκεφτείτε ποιος διαβάζει ό,τι γράφετε. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό που σκέφτεστε ως αποδεκτή χρήση της γλώσσας μπορεί να μην είναι αποδεκτή από τους άλλους. Αντίθετα, κατά την ανάγνωση των αναρτήσεων, να θυμάστε ότι η λέξη που μπορεί να θεωρήσετε προσβλητική μπορεί να μην είναι για τον αρθρογράφο. Η ανοχή είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο.

2.2 Προσβολή δημοσίας αιδούς: Το OSARENA.net χρησιμοποιείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων. Δεν είναι αποδεκτό να δημοσιεύσετε  πορνογραφικό, ρατσιστικό  υλικό και εικόνες.

2.3 Προσωπικές επιθέσεις: Το OSARENA.net ιδρύθηκε ως μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται πληροφορίες για το ανοικτό λογισμικό. Το να μοιραζόμαστε, δεν περιλαμβάνει προσωπικές λεκτικές επιθέσεις, αλλά συνεπάγει την συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων σε ένα περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης.

2.5 Νέα μέλη: Αντιμετωπίστε τα νέα μέλη με τον τρόπο που θα θέλατε να σας έχουν αντιμετωπίσει όταν ήσασταν εσείς ένα νέο μέλος. Δώστε στα νέα μέλη καθοδήγηση, συμβουλές και οδηγίες, πάντα με σεβασμό και ευγένεια.

3. Δημοσιεύστε μόνο χρησιμοποιώντας ένα σαφές μήνυμα και τίτλο. Είναι πιο πιθανό να λάβετε μια χρήσιμη απάντηση στο ερώτημά σας αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα σύντομο θέμα-τίτλο που περιγράφει το πρόβλημά σας και ένα μήνυμα που να εξηγεί λεπτομερώς το πρόβλημα και ποιες ενέργειες έχετε ήδη πραγματοποιήσει για να το λύσετε.

4. Μην δημοσιεύετε warez. Εάν ένα κομμάτι του λογισμικού απαιτεί να πληρώσετε για να το χρησιμοποιήσετε, είτε πληρώστε είτε βρείτε τα crack και τα κλειδιά ενεργοποίησης κάπου αλλού. Δεν δεχόμαστε warez, ούτε επιτρέπουμε σε κανένα μέλος να προωθήσει ή να περιγράψει τρόπους ανάκτησης των Warez, cracks, σειριακούς κωδικούς ή άλλα μέσα για την αποφυγή πληρωμής. Παρακαλώ να σέβεστε την εργασία των άλλων.

5. Δωρεές. Ως χρήστης έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε δωρεές στην υπογραφή σας, ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς σας. Ωστόσο οι δωρεές εκ των προτέρων δεν επιτρέπονται, καθώς το φόρουμ είναι για κοινή χρήση, όχι για να πληρώνεστε για να κάνετε κάτι.

6. Μην μας δημιουργήσετε πρόβλημα. Μην δημοσιεύετε υλικό  ή μην κάνετε άλλα πράγματα που προφανώς οδηγούν σε νομικό πρόβλημα. Αν δεν θα το κάνατε στην δική σας ιστοσελίδα, δεν πρέπει να το κάνετε ούτε εδώ. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική: Σεβαστείτε το φόρουμ, τα blog, τους χρήστες του και εκείνους που γράφουν κομμάτια κώδικα και μοιράζονται την εργασία τους μαζί μας.

7. Βοηθήστε τους άλλους, αν μπορείτε. Αν δείτε μηνύματα από άλλους, όπου μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε να το κάνετε. Αυτό το μέρος υπάρχει επειδή οι άνθρωποι βοηθούν ο ένας τον άλλον, ακόμα και αν είστε σχετικά νέοι στο όλο θέμα, υπάρχουν πιθανώς αρκετά άλλα άτομα νεότερα από εσάς τα οποία θα ωφεληθούν από αυτό που έχετε μάθει. Μην ντρέπεστε.

8. Μην δημοσιεύετε με την πρόθεση να πωλήσετε κάτι. Μην χρησιμοποιείτε το OSARENA.net για να διαφημίσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Δικαιούχοι προϊόντων ή υπηρεσιών που διατίθενται επί πληρωμή, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OSARENA.net για να πάρουν γνώμες για το προϊόν τους, να παρέχουν δοκιμαστικές εκδόσεις, ή μια δωρεάν έκδοση του προϊόντος τους για τους χρήστες και το OSARENA.net και να προσφέρουν στήριξη· αλλά όχι να δημοσιεύουν με την πρόθεση της πώλησης.

9. Χρησιμοποιώντας το έργο των άλλων. Αν αναπτύσσετε κάτι που βασίζεται στην εργασία ενός άλλου μέλους, θα πρέπει προηγουμένως να ζητήσετε την άδειά του και θα πρέπει να πείτε ποιανού μέλους είναι το έργο που χρησιμοποιήσατε. Εάν υπάρξει διαφωνία για το ποιος ανέπτυξε / δημιούργησε ένα έργο, δοκιμάστε πρώτα να διευθετήσετε το θέμα με προσωπικό μήνυμα και όχι σε ανοικτό φόρουμ. Εάν αυτό αποτύχει, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν συντονιστή, με σαφείς αποδείξεις ότι το έργο δημιουργήθηκε από σας. Πειστικά αποδεικτικά στοιχεία θα έχουν ως αποτέλεσμα η αντιγραμμένη εργασία να αφαιρεθεί. Εάν δεν υπάρχει σαφής απόδειξη ότι δημιουργήσατε το έργο, στο πνεύμα της κοινής χρήσης, όλες οι εργασίες θα παραμείνουν αναρτημένες στο φόρουμ. Οι κανόνες αυτοί ισχύουν για όλο το λογισμικό που θα αναρτηθεί στο OSARENA.net (ή τμήματα κώδικα), εκτός εάν αυτό έχει μια άδεια που ακυρώνει αυτούς τους κανόνες.

10. Διαφήμιση και Δημιουργία Εισοδήματος. Η διαφήμιση, συνδέσεις παραπομπής διαφήμισης, πληρωμή ανά κλικ και άλλες μέθοδοι εισοδήματος απαγορεύονται. Μην χρησιμοποιείτε το OSARENA.net ως μέσο για να βγάλετε χρήματα.

11. Δημιουργήστε μόνο έναν λογαριασμό χρήστη. Σας επιτρέπεται να δημιουργήσετε μόνο έναν λογαριασμό χρήστη στο OSARENA.net. Αν δημιουργήσετε πρόσθετους λογαριασμούς, κάποιος συντονιστής θα τους απενεργοποιήσει και ο αρχικός λογαριασμός μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί ή να καταστραφεί.

  • Σχόλια

1 Comments:

  1. Εικόνα Τακης
    Τακης (χωρίς επαλήθευση)Απρ 14, 2016 07:17 ΠΜ

    Οι καλυτεροι οροι χρησης που ειδαν τα ματακια μου!!!Μπραβο στους δημιουργους!!!Χαιρομαι!!Παντα τετοια!!Δεν ηθελα εδω και ωρες να στειλω μηνυμα.Βαριομουν τη διαδικασια.Αυτο με προκαλεσε παρα πολυ ωρα
    ια...Συγχαρητηρια

Scroll to Top