BETA

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις των Apps [Android]

Εικόνα Evi
 

Oι ειδοποιήσεις για ενημερώσεις των Android apps είναι πάντα ευπρόσδεκτες καθώς φέρνουν μαζί τους τις διορθώσεις και αλλαγές που οι προγραμματιστές έχουν δώσει.
Ωστόσο, μερικές φορές αυτές οι ενημερώσεις γίνονται ενοχλητικές και δεν είναι χρήσιμες σε εσάς. Αν για παράδειγμα, κάνετε κάτι παραγωγικό ή ακόμα και οτιδήποτε άλλο που για εσάς είναι σημαντικό, να έχετε κάθε τρεις και λίγο ειδοποιήσεις για διαθέσιμες ενημερώσεις των εγκατεστημένων σας apps.

Αν λοιπόν για την οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε να έχετε κάθε τόσο αυτές τις ειδοποιήσεις - που, αν και πραγματικά χρήσιμες και ουσιαστικές, τείνουν να καταντήσουν ενοχλητικές - μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε και τις ενημερώσεις να τις ελέγχετε "με το χέρι" από το Googleplay ή όποιο άλλο store χρησιμοποιείτε. Μόλις οι κοινοποιήσεις απενεργοποιηθούν, η συσκευή σας δεν θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση. Αντ' αυτού, θα πρέπει να ελέγχετε χειροκίνητα από το κατάστημα Google Play. Μπορείτε, ωστόσο, να επανέλθετε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

 

Απενεργοποιείστε τις ειδοποιήσεις των App Updates

Αν και θα μπορούσε να γίνει για την κάθε μια app ξεχωριστά, είναι χρονοβόρο, οπότε η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε την εγκατάσταση του Google Play που υπάρχει στην συσκευή ή tablet σας:

 ► 1. Καλέστε το Google Play από τον launcher σας.
 ► 2. Μόλις το Google Play ανοίξει, πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία για να εμφανιστεί το μενού του Play Store.
 ► 3. Όταν το μενού κυλήσει από τα αριστερά, πατήστε την επιλογή που λέει "Ρυθμίσεις".
 ► 4. Από τις επιλογές του Πινάκα Ρυθμίσεων που ανοίξανε, απενεργοποιήστε τις επιλογές που λένε:

"Διαθέσιμες ενημερώσεις εφαρμογών"
    και:
"Οι εφαρμογές ενημερωθήκαν αυτόματα"

 ► 5. Κλείστε την Google Play app.

Οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσετε πως θέλετε να συνεχίσετε να έχετε τις ενημερώσεις κανονικά, ακολουθήστε τα ίδια βήματα, ενεργοποιώντας ξανά αυτά που απενεργοποιήσατε στο 4ο βήμα. Μπορείτε να το κάνετε ανάλογα τις ανάγκες σας, ώστε να μην σας διακόπτουν κάθε τόσο αυτές οι ειδοποιήσεις και στην συνέχεια, όταν τελειώστε το ό,τι κάνετε, αν θέλετε τις επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση.

  • Σχόλια

0 Comments:

Scroll to Top