BETA

YTS-YIFY Torrents: Ξανά επάνω

Εικόνα constantinos
 

H ομάδα YTS των YIFY torrents, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει μια πολύ σπουδαία δουλειά στο θέμα των torrents αρχείων για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Τόσο καλή, που κατάφερε να ξεπεράσει πολλά τεχνικά εμπόδια μα και άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες, δημιουργώντας το μεγαλύτερο, πιο αξιόλογο και πιο ενημερωμένο movie release group που κατάφερε και έγινε ο τελικός προορισμός για εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου που ήθελαν να κατεβάσουν ταινίες σε υψηλή ποιότητα. Και, φυσικά, αποτέλεσε και κόκκινο πανί για τις νομικές φίρμες που εκπροσωπούν τις πολυεθνικές του θεάματος στο Χόλιγουντ.
Σε αυτήν την βάση δεδομένων στηριζόταν και η δημοφιλής εφαρμογή Popcorn-Time που την είδαμε να σταματάει την ανανέωση περιεχομένου και να διασπάται η ομάδα ανάπτυξής του ενώ, την ίδια ακριβώς στιγμή, το ίδιο συνέβαινε και με την ιστοσελίδα YTS-ΥIFY, με τα πράγματα να ζορίζουν ακόμα περισσότερο με την δυσλειτουργία του Kickass Torrents που ακολούθησε λίγα 24άωρα μετά. Τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη (2015), πράγματι ήταν επίσημη η διακοπή ανανέωσης της βάσης δεδομένων του YIFY.

Όλη αυτή η κατάσταση, δημιούργησε μια μεγάλη αναστάτωση και παράλληλα δημιούργησε πολλές απορίες και προβληματισμούς. Η τεχνογνωσία υπήρχε, το ίδιο και οι υποδομές, άρα αυτή η κατάσταση έκανε αρκετούς να πιστεύουν πως δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια και τα πράγματα σύντομα θα επανορθώνονταν.
Και μάλλον δικαιώθηκαν, καθώς η ομάδα ΥΤS επανήλθε - αν και, μάλλον, δεν είναι η πλήρης αρχική της σύνθεση ή έστω αυτή που είχε μέχρι πρότινος - με μια νέα σελίδα στα ίδια όμως πρότυπα και λειτουργίας της προηγούμενης που όλοι σχεδόν γνωρίσαμε και εκτιμήσαμε.
Η νέα σελίδα μετράει ώρες που είναι διαθέσιμη, οι περισσότερες λειτουργίες της δουλεύουν ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, σύντομα θα επανέλθουν πλήρως τα ΑΡΙ και θα υπάρχει η ανανέωση του περιεχομένου.
Οι ταινίες κατεβαίνουν κανονικά, με την επιλογή ποιότητας (ανάλυσης), ενώ το ίδιο καλά κατεβαίνουν και οι υπότιτλοι όπου είναι διαθέσιμοι (δείτε τις εικόνες πιο κάτω), ανάμεσά τους φυσικά και ελληνικοί.


ΥΤS κεντρική σελίδα

Προεπισκόπηση & download

Επιλογή ποιότητας

Εντοπισμός υποτίτλων

Κατέβασμα υποτίτλων

Αν είχατε λογαριασμό στην σελίδα, θα πρέπει και γι' αυτό να περιμένετε λίγες ημέρες, προκειμένου να επανέλθουν και αυτοί ώστε να επανέλθει και η πλήρης λειτουργικότητα του site.
Για του λόγου το αληθές, ιδού και η ανακοίνωση της ομάδας με ημερομηνία 5/11/15:

On March 21, 2015 YIFY-Torrents changed its already changed domain YTS.RE to YTS.TO and now is the time for a second change.

YTS.TO domain has been discounted and is no longer accessible, so we are switching to YTS.AG, our new domain name for YIFY Torrents. Please spread the word about the new YTS domain and update your personal bookmarks to our new domain, YTS.AG.

All known functionalities will work as supposed, there will be no significant changes.

An important note for our registered users: as you may have already read in the news, key members of YTS / YIFY left this project and we have to continue YTS on our own. We have started an effort to salvage as much data as possible. Unfortunately the user database is gone and you will have to register again.

Again, the old YTS.TO domain no longer function by now. Please make sure you are using YTS.AG

Happy watching ;)

Note: You may have noticed that we have paused the releasing for a while, but don't be worried, YTS will release new movies in the next days.

Note2: It will take few more days till you can use again the API and the user registration features.
 

- Έτσι, πλέον το YTS-YIFY, θα το βρίσκετε στην νέα του διεύθυνση:


                     https://yts.ag

Η σελίδα είναι σκούρα, όπως πρέπει να είναι αυτού του είδους οι σελίδες, διαθέτει πολύ καλή κατηγοριοποίηση, tags και ακριβές πεδίο αναζήτησης, κάτι που κάνει εύκολο και γρήγορο τον εντοπισμό περιεχομένου.

Τα νέα είναι σίγουρα ευχάριστα και αυτό σημαίνει πως το επόμενο διάστημα, ίσως και μέσα στον Νοέμβρη, να δούμε και την πλήρη επαναφορά του Popcorn-Time. Παρ' όλ αυτά, οι εξελίξεις ακόμα τρέχουν και οι καταστάσεις με το παγκόσμιας κλίμακας κυνήγι αυτού που ονομάζεται ως "πειρατεία" είναι σε κατάσταση παροξυσμού.

 • Σχόλια

4 Comments:

 1. Εικόνα akis
  akis (χωρίς επαλήθευση)Νοε 14, 2015 12:59 ΜΜ

  η σελίδα του yify στο fb λέει μην κατεβάσουμε από το συγκεκριμένο site γιατί πρόκειται για fake σελίδα...

 2. Εικόνα constantinos
  constantinosΝοε 14, 2015 15:52 ΜΜ

  Αυτό που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι πως πρόκειται για άτομα της αρχικής ομάδας μα και της ανάπτυξης του Popcorn.io που αποσχίστηκαν. Και οι δυο πλευρές είχαν πρόσβαση στην βάση δεδομένων. Στο Redit έχει στηθεί ολόκληρος καυγάς, μέχρι και βρισίδια.
  Η σελίδα δεν δείχνει επικινδυνότητα με τα σκαναρισματα και σε δοκιμές αρχείων που κατεβήκανε δεν εντοπίστηκε κάτι κακόβουλο.
  Το πως θα έχει μέλλον και εξελίξεις είναι βέβαιο, μα δεν ξέρουμε τι ακριβώς, αν υπάρξουν επιθέσεις και άλλα τέτοια.
  Το άμεσο μέλλον θα δείξει.
  Πρόκειται πάντως για εσωτερική διαμάχη με κατηγορίες αμφοτέρων των πλευρών, την αλήθεια δεν την ξέρει κανείς άλλος.

 3. Εικόνα VaD
  VaD (χωρίς επαλήθευση)Νοε 14, 2015 13:55 ΜΜ

  "The site, which is connected to the people who hijacked EZTV earlier this year, want the public to believe that they are the real YTS. They misleadingly use the name of a member of the real YTS team, for example, and suggest that YTS simply decided to move to a new domain."

  https://torrentfreak.com/yts-ag-wants-to-be-the-new-yify-on-popular-torrent-sites-151113/

 4. Εικόνα smooth
  smooth (χωρίς επαλήθευση)Νοε 25, 2015 19:04 ΜΜ

  Αυτή http://yts.li/ είναι γνήσια; Πάντως δεν κατάφερα να κατεβάσω κάτι από την συγκεκριμένη σελίδα.

Scroll to Top