Αψήφησε τους κανόνες της αναδυόμενης τάξης της Πληροφορίας

Άδεια Χρήσης

Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, το πρωτότυπο περιεχόμενο του os.arena χορηγείται υπό την κάτωθι άδεια:license

Creative Commons – Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές

Το παρόν είναι μία ευανάγνωστη περίληψη (και όχι υποκατάστατο) της άδειας.

 

Μπορείτε να:

Μοιραστείτε — αντιγράψετε και αναδιανείμετε το υλικό με κάθε μέσο και τρόπο.

Προσαρμόσετε — αναμείξετε, τροποποιήσετε και δημιουργήσετε πάνω στο υλικό.

Ο αδειοδότης δεν μπορεί να ανακαλέσει αυτές τις ελευθερίες όσο εσείς ακολουθείτε τους όρους της άδειας.


Υπό τους ακόλουθους όρους:

Αναφορά Δημιουργού — Θα πρέπει να καταχωρίσετε αναφορά στο δημιουργό, με σύνδεσμο της άδειας, και με αναφορά αν έχουν γίνει αλλαγές . Μπορείτε να το κάνετε αυτό με οποιονδήποτε εύλογο τρόπο, αλλά όχι με τρόπο που να υπονοεί ότι ο δημιουργός αποδέχεται το έργο σας ή τη χρήση που εσείς κάνετε.

Μη Εμπορική Χρήση — Δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς.

Παρόμοια Διανομή — Αν αναμείξετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε πάνω στο υλικό, πρέπει να διανείμετε τις δικές σας συνεισφορές υπό την ίδια άδεια όπως και το πρωτότυπο.

Δεν υπάρχουν πρόσθετοι περιορισμοί — Δε μπορείτε να εφαρμόσετε νομικούς όρους ή τεχνολογικά μέτρα που να περιορίζουν νομικά τους άλλους από το να κάνουν ο,τιδήποτε επιτρέπει η άδεια.


Σημειώσεις:

Δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθείτε με τη άδεια για στοιχεία του υλικού που είναι σε Κοινό Κτήμα/public domain ή εκεί όπου η χρήση επιτρέπεται στα πλαίσια μιας ισχύουσας εξαίρεσης ή περιορισμού.

Δεν παρέχεται καμία εγγύηση. Η άδεια μπορεί να μη σας δίνει όλα τα απαραίτητα δικαιώματα για τη χρήση που σκοπεύετε. Για παράδειγμα, άλλα δικαιώματα, όπως διαφήμιση, ιδιωτικότητα, ή ηθικά δικαιώματα μπορεί να περιορίσουν το πώς χρησιμοποιείτε το υλικό.

 

 

 

Kαι για να είμαστε ρεαλιστές, επειδή βρισκόμαστε στο Διαδίκτυο, όπου όλα είναι κοινά και αυτό ισχύει γενικότερα και όχι μόνο για αναδημοσιεύσεις από το os.arena:

Η αναφορά στην πηγή είναι ζήτημα καλού χαρακτήρα αλλά ο καλός χαρακτήρας δεν είναι υποχρεωτικός...

Δεν επιθυμούμε υλικό μας να δημοσιεύεται σε συστημικά μέσα και σε ιστοσελίδες που έχουν στόχο το κέρδος, είτε αυτό είναι οικονομικό είτε είναι οποιουδήποτε άλλου είδους.

Σελίδες αντιπληροφόρησης, συλλογικοτήτων, ελευθεριακού/κινηματικού περιεχομένου και φυσικά σελίδες μάθησης και μόρφωσης μπορούν να αναδημοσιεύουν ελεύθερα, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής και μασουλάει φρεσκοψημένα cookies Καλά μωρέΘέλω να μάθω περισσότερα