Αψήφησε τους κανόνες της αναδυόμενης τάξης της Πληροφορίας

Ασφάλεια

Φαίνεται πως ο κόσμος της ασφάλειας στην Πληροφορική έπεσε ακόμα πιο χαμηλά.

Αν εργάζεστε στην ασφάλεια, και θεωρείτε ότι έχετε κάποια ηθική, νομίζω ότι ίσως θέλετε να προσθέσετε τη φράση «Όχι, πραγματικά, δεν είμαι πόρνη» στην επαγγελματική σας κάρτα. Γιατί πίστευα πως ολόκληρη η βιομηχανία ήταν διεφθαρμένη πριν άλλα καταντάει γελοίο.

Σε ποιο σημείο θα παραδεχτούν οι άνθρωποι της ασφάλειας ότι έχουν πρόβλημα προσοχής;

Linus Torvalds

 

Εδώ θα βρείτε καταχωρημένες διευθύνσεις σελίδων για τις ειδοποιήσεις ασφαλείας που εκδίδουν οι διανομές αλλά και τους αντίστοιχους συνδέσμους των ροών και των λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπου είναι διαθέσιμοι), αν θέλετε να τις παρακολουθείτε μέσω κάποιας εφαρμογής.

Μην επηρεάζεστε από τις ανακοινώσεις τρίτων για ευπάθειες με φανταχτερές ονομασίες που ανακύπτουν κατά καιρούς. Στην πραγματικότητα εκείνοι δεν ενδιαφέρονται διόλου για τη δική σας ασφάλεια μα για την προβολή της εταιρείας τους ή απλά για να πλήξουν τον αντίπαλο. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που οι «ανακαλύψεις» τους έχουν αποδειχθεί ανυπόστατες ή -κυριολεκτικά- γελοίες.

Ασφάλεια

DSAS DSA Security Announce

 

Ασφάλεια

USN USN Feed Security Announce

 

Ασφάλεια

Security Updates Security Feed Security List

 

Ασφάλεια

Security Feed Security Announce

 

Ασφάλεια

Advisory Advisory Feed Security

 

Ασφάλεια

Security

 

Ασφάλεια

Security

 

Ασφάλεια

GLSA GLSA Feed Announce

 

Ασφάλεια

Advisories Security

 

Ασφάλεια

Advisories Advisories Feed

 

Ασφάλεια

Security Advisories Security Feed RHSA Announce

 


Για τυχόν παραλείψεις, διορθώσεις ή προσθήκες μπορείτε πάντα να μας ενημερώνετε, βάζοντας κι εσείς ένα λιθαράκι στη βελτίωση της ασφάλειας των χρηστών.

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής και μασουλάει φρεσκοψημένα cookies Καλά μωρέΘέλω να μάθω περισσότερα