Αψήφησε τους κανόνες της αναδυόμενης τάξης της Πληροφορίας

Επικοινωνία

Πληροφορίες
Ανακαλύψατε κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα/εφαρμογή ή μια ξεχωριστή διανομή και θεωρείτε ότι αξίζει μια παρουσίαση; Πείτε μας περισσότερα.
Ειδήσεις
Η πληροφόρηση γίνεται καλύτερη όταν συμμετέχουμε όλοι. Αν εντοπίσατε κάτι που πιστεύετε ότι χρειάζεται να διαδοθεί, μπορείτε να μας ενημερώσετε, αναφέροντας λεπτομέρειες και συνδέσμους αν τυχόν χρειάζεται.
Προτάσεις
Μπορείτε να ζητάτε θέματα που επιθυμείτε να δείτε στο os.arena. Δεν υποσχόμαστε πως θα καλύψουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί αλλά πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο.
Προώθηση
Αν θέλετε να προβάλετε κάποια δημιουργία ή γεγονός σχετικά με τον Ελεύθερο Κώδικα, ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συμβάλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.
Χρήση υλικού
Επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε υλικό μας; Αφού πρώτα διαβάσετε την άδεια χρήσης της ιστοσελίδας μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε.
Φόρμα Επικοινωνίας
Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας σε αναζήτηση προσωπικής βοήθειας. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν τα σχόλια και το forum. Σε περίπτωση που δε λειτουργεί η φόρμα, θα μας βρείτε στη διεύθυνση Address

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής και μασουλάει φρεσκοψημένα cookies Καλά μωρέΘέλω να μάθω περισσότερα